Εφές – Ερυθρός Αστέρας 104-95

Εφές – Ερυθρός Αστέρας 104-95

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Εφές, προσθέτοντας στο ενεργητικό της, την 5η νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα.

Σαφώς βελτιωμένη παρουσιάζεται η Εφές μετά την αποχώρηση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς και την ανάληψη ης τεχνικής της ηγεσίας από τον Εργκίν Αταμάν. Κάτι που έδειξε και στο αποψινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στην Πόλη για την 17η αγωνιστική.

Με επίθεση-φωτιά, η Εφές επικράτησε με του Ερυθρου Αστέρα έχοντας πλέον ρεκορ 5-12, για να αφήσει στην 17η και τελευταία θέση την Αρμάνι που μετά το χθεσινό στραπάτσο από την ΤΣΣΚΑ (81-107 στο Μιλάνο) βρέθηκε στο 4-13.

Οσον αφορά το ματς με τους Σέρβους, ήταν κλειστό σε όλη τη διάρκεια του, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν ένα πολύτιμο προβάδισμα, ενίοτε και διψήφιο. Στην τελευταία περίοδο, ΜακΚόλουμ και Μότουμ έφεραν τους Τούρκους στο +13 (97-84), με 2,5 λεπτά για το τέλος και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Εκτός των δύο αυτό παικτών, η Εφές είχε σε καλή μέρα και τους Ντάγκλας, Ντάνστον και Σίμον, έχοντας συνολικά επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων! Επίσης πρέπει να σταθούμε στα πολύ καλά ποσοστά της, καθώς είχε 60% στα δίποντα, 47% στα τρίποντα, αλλά και 32/26 βολές!

Επίσης οι παίκτες του Αταμάν, μοίρασαν 21 ασίστ και υπέπεσαν σε μόλις 7 λάθη, ενώ περιόρισαν τον ηγέτη των Σέρβων, Τζέιμς Φελντέιν, κρατώντας τον στους μόλις 8π.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 50-46, 77-71, 104-95

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ