Παναθηναϊκός: Ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον για αντί-Τόμας (vids)

Παναθηναϊκός: Ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον για αντί-Τόμας (vids)

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Γαλατάσαραϊ είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση του πάουερ φόργουορντ.

Ο Ντεσόν Τόμας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Πράσινοι είναι σε συζητήσεις μαζί του για την διακοπή του συμβολαίου του, με τον αθλητή ήδη να έχει προτάσεις από τις Μπασκόνια και Βαλένθια.

Το Τριφύλλι δεν έμεινε όμως εκεί. Έχει ήδη στην λίστα του τον Γκρεγκ Ούιτινγκτον ως τον επικρατέστερο για την θέση του Ντεσόν Τόμας. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καιρό σε συζητήσεις με την πλευρά του Αμερικανού φόργουορντ της Γαλατάσαραϊ, ο οποίος ξεπέρασε στο… νήμα τον Άαρον Ουάιτ, που επίσης απασχολούσε τους Πράσινους.

Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο, με τον Γιώργο Βόβορα να βρίσκει στο πρόσωπό του έναν παίκτη που θα του φέρει αθλητικότητα στο «4», ενώ παράλληλα θα του προσφέρει και την άνεση να βγάλει μπροστά τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, που είναι και το πλάνο του Παναθηναϊκού για την επόμενη μέρα.

O Ουίτινγκτον είχε προταθεί σε πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας, όπως και στον Ολυμπιακό, περίμενε μία πρόταση από το ΝΒΑ, χωρίς όμως να έχει κάτι από τις ΗΠΑ που να τον ικανοποιεί. Εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τότε ο Παναθηναϊκός κλείνει την θέση «4» γιατί ήδη έχει συμφωνήσει και ο Μπεν Μπέντιλ.

Tην σεζόν που πέρασε είχε 12.5 πόντους (57.1% στο δίποντο, 48.4% στο τρίποντο, 74.1% στις βολές), 6.4 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 16.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 25:49 λεπτά συμμετοχής σε 11 αγώνες στο EuroCup και 12.4 πόντους (52.8% στο τρίποντο, 68.6% στις βολές), 4.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, ένα κλέψιμο και 14.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 25.7 λεπτα συμμετοχής σε 14 αγώνες στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ