«Τελειώνει  ο Ρούμπιτ από τον Ολυμπιακό»

«Τελειώνει ο Ρούμπιτ από τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν συνεχίζει στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον προγραμματισμό του για την επόμενή του μέρα, ολοκληρώνει σιγά σιγά το ρόστερ του και πλέον έχει επικεντρωθεί στην θέση του πάουερ φόργουορντ. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν εστιάσει στον Ζαν Σαρλ ως τον παίκτη που θα «δέσει» τις θέσεις των ψηλών, την ώρα που τίθεται το ερώτημα αναφορικά με το μέλλον των Σάσα Βεζένκοφ και του Ογκουστίν Ρούμπιτ.

Στην περίπτωση του δεύτερου τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, ειδικά σε εάν ολοκληρωθεί η κίνηση των Πειραιωτών για τον παίκτη της Βιλερμπάν. Ο Ρούμπιτ ήταν από τους παίκτες που σταδιακά ανέβασε ταχύτητα στη σεζόν που πρόωρα ολοκληρώθηκε στην Ευρωλίγκα. Για αυτό τον λόγο είχε αναγκάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ρούμπιτ κέρδισε με την αξία του τα αγωνιστικά του λεπτά στο παρκέ, παίζοντας είτε ως πάουερ φόργουορντ (η φυσική του θέση) είτε ως σέντερ, όταν και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν τραυματίας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έχει αφήσει τέλειες εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού αναφορικά με τον χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του, όμως το ζητούμενο είναι εάν αυτά αρκούν για να παραμείνει μέλος των Ερυθρόλευκων για την επόμενη σεζόν. Ειδικά απο την στιγμή που οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Λιβιό Ζαν Σαρλ για την προσθήκη του από την Βιλερμπάν. Στην Ιταλία όμως πηγαίνουν το ρεπορτάζ λίγο παρακάτω αναφορικά με τον πρώην φόργουορντ της Μπάμπεργκ.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος του Sportando, Εμιλιάνο Καρκία, έγραψε ότι ο Ογκουστίν Ρούμπιτ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για να μείνει ελεύθερος, πράγμα που επιβεβαίωσε μερικά λεπτά αργότερα και η ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα να αποδεσμεύσει τον Αμερικανό φόργουορντ μέχρι και τις 6 Ιουλίου.

Το tweet του Καρκία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ