Σφαιρόπουλος : «Έχουμε πλάνο για να σχεδιάσουμε το μέλλον»

Σφαιρόπουλος : «Έχουμε πλάνο για να σχεδιάσουμε το μέλλον»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ένας από τους προπονητές που μίλησε με τον Ζοσέπ Μπαρτομέου για τους νέους τρόπους συνεργασίας.

Ο Ζοσέπ Μπαρτομέου, μίλησε με την Ένωση Προπονητών για τους νέους τρόπους συνεργασίας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι ένας από αυτούς. Συγκεκριμένα, πήραν μέρος στην συζήτηση οι Έτορε Μεσίνα, Δημήτρης Ιτούδης, Πάμπλο Λάσο, Γιώργος Μπαρτζώκας, Τσάβι Πασκουάλ, Γιάννη Σφαιρόπουλος και Εργκίν Αταμάν.

Ο Έλληνας προπονητής, είπε: «Οι προπονητές δεν είναι σαν τους παίκτες, είναι υπεύθυνοι για πράγματα όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός παρκέ. Δουλεύουν και εκτός των τεσσάρων γραμμών, σχεδιάζουν την στρατηγική της ομάδας. Είναι πιο περίπλοκο και αυτή τη στιγμή ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Euroleague».

Ακόμα, πρόσθεσε: «Ψάχνουμε νέους τρόπους συνεργασίας για να κάνουμε τη λίγκα καλύτερη. Έχουμε πλάνο για να σχεδιάσουμε το μέλλον. Ψάχνουμε λύσεις για να προτείνουμε στους fans μερικά πράγματα, ακόμα και στα computers, στα social media. Θέλουμε οι fans μαζί με τις ομάδες της διοργάνωσης να απολαμβάνουν το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ