Ιτούδης : «Μαθαίνω κάθε χρόνο από συναδέλφους και παίκτες» (vid)

Ιτούδης : «Μαθαίνω κάθε χρόνο από συναδέλφους και παίκτες» (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στα κανάλια της Euroleague αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τα ζητήματά της η διοργάνωση από την έξαρση του κορωνοϊού και μετέπειτα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε συνέντευξη στην Euroleague και μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και της διακοπής του αθλήματος, αλλά και το τι προβλέπει από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Έλληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 

«Είναι μία αλυσίδα. Πιστεύω πως είμαστε όλοι μέρος μίας αλυσίδας στην Euroleague. Ακούγαμε πράγματα, είχαμε ανοικτά τα αυτιά μας και μαθαίναμε, προσπαθούσαμε να επικοινωνούμε περισσότερο. Η Euroleague είναι μακράν η πιο ανταγωνιστική διοργάνωση. Προπονητές και παίκτες προσπαθούσαμε να βάζουμε υψηλά όρια ανεξαρτήτως αν μιλάμε για ομάδα που στόχευε στα playoffs ή όχι.

Πάντα καλώ τους φιλάθλους να μας δίνουν ενέργεια. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά για τον κόσμο παίζουν. Ο κόσμος είναι αυτός που αποτελεί την κινητήρια δύναμη σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Εκπροσωπούμε όλοι την Euroleague και όλοι θέλουμε να βελτιωθούμε. Προσωπικά μαθαίνω κάθε χρόνο από συναδέλφους και παίκτες.

Υπάρχουν αντίθετες καταστάσεις μέσα στην ίδια τη Λίγκα αλλά είναι λογικό αφού υπάρχουν ομάδες από πολλές και διαφορετικές χώρες οι οποίες βίωσαν και ανταποκρίθηκαν στην πανδημία με διαφορετικό τρόπο. Κάποιες ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο, άλλες λιγότερο. Το μπάσκετ ταλαιπωρήθηκε σίγουρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ