Ο Φριντέτ σε ρόλο… καθηγητή – Λανσάρει εφαρμογή εκμάθησης μπάσκετ (pic)

Ο Φριντέτ σε ρόλο… καθηγητή – Λανσάρει εφαρμογή εκμάθησης μπάσκετ (pic)

Ο Τζίμερ Φριντέτ βρίσκεται σε απραξία στην Κίνα λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και αποφάσισε να... επιστρέψει στα θρανία, για να διδάξει όμως αυτή τηφορά, λανσάροντας εφαρμογή εκμάθησης μπάσκετ.

Ο Τζίμερ Φριντέτ πέρασε πριν δυο χρόνια από τα μέρη μας, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και μετά προτίμησε την αγαπημένη του Κίνα. Μικρότερες απαιτήσεις, μικρότερη σεζόν και πολύ περισσότερα χρήματα, σε μια επιλογή που κάνουν όλο και περισσότεροι πρώην NBAερς.

Ο Αμερικανός όμως βρίσκεται σε απραξία, καθώς το πρωτάθλημα εκεί έχει κλείσει τα σύνορα, λόγω του κορωνοϊού και δεν βρίσκει άλλη πρόταση ως τώρα, που να τον καλύπτει οικονομικά.

Αποφάσισε όμως να μην μείνει άπραγος και να ασχοληθεί με το άθλημα με έναν διαφορετικό τρόπο. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο Instagram, ετοιμάζει μια εφαρμογή για το μπάσκετ, μαθαίνοντας τα μυστικά του σε όποιον ενδιαφέρεται.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα μου εφαρμογή για προπόνηση και δεξιότητες μπάσκετ. Μπορείτε να προεγγραφείτε και να ενημερωθείτε, όταν θα είναι έτοιμη η εφαρμογή. Δεν θα καθυστερήσει πολύ, οπότε κάντε το σήμερα!

Ο πρώτος μήνας κοστίζει μόλις 1 δολάρια και μετά 27 σεντς τη μέρα. Ανυπομονώ να αρχίζω τη δουλειά μαζί σας. Πάμε!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ