Πυροδοτεί την «βόμβα» Μιλίνκοβιτς Σάβιτς η Αλ Χιλάλ (pic)

Πυροδοτεί την «βόμβα» Μιλίνκοβιτς Σάβιτς η Αλ Χιλάλ (pic)

Από το πουθενά ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Σαουδικής Αραβίας προκαλεί ξανά «σεισμό» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού η Αλ Χιλάλ έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς αδιαφορεί παντελώς για οποιοδήποτε ενδιαφέρον δείχνουν κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφτασε σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία.

Ο Σέρβος ο οποίος έχει απασχολήσει έντονα αυτό το καλοκαίρι (και όχι μόνο) την Γιουβέντους, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την Αλ Χιλάλ με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ απομένει η επίσημη πρόταση στην Λάτσιο και η απάντηση του ιταλικού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Πιζάρο!

Οι «Ρωμαίοι» φαίνεται πως απαιτούν ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια για να αφήσουν τον Σέρβο να φύγει, την στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια οι ομάδες που ζητούσαν τον 28χρονο, πρόσφεραν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ!

Εάν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς θα βρει στην καινούρια του ομάδα, τους Ρούμπεν Νέβες και Καλιντού Κουλιμπαλί, οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει με την Αλ Χιλάλ.

Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έφτασε στην «αιώνια πόλη» για λογαριασμό της Λάτσιο το 2015 από την Γκενκ. Στα 8 χρόνια του στην ομάδα έχει κάνει 341 συμμετοχές με 69 γκολ και 59 ασίστ, έχοντας κατακτήσει ένα Κύπελλο Ιταλίας και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ