Ο Νεϊμάρ χειρουργήθηκε και πήρε εξιτήριο

Ο Νεϊμάρ χειρουργήθηκε και πήρε εξιτήριο

Ο Νεϊμάρ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ρήξη πρόσθιου χιαστού και πήρε εξιτήριο.

Την περασμένη Πέμπτη, ο Νεϊμάρ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ Χιλάλ, τραυματίσθηκε στις 17 Οκτωβρίου κατά την διάρκεια του ντέρμπι με την Ουρουγουάη (σ.σ. ήττα της «σελεσάο» με 2-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Η ανάλυση του Γιάννη Χριστόπουλου: Τι προβλέπει για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Terra», ο Νεϊμάρ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Mater Dei» που βρίσκεται στο Μπέλο Οριζόντε, μετά από νέα αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από τον θεράποντα ιατρό του, Ροντρίγκο Λασμάρ, ο οποίος είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου στην εθνική Βραζιλίας.

Ο εξειδικευμένος επιστήμονας, επεσήμανε ότι ο επιθετικός της Αλ Χιλάλ παρουσιάζει ικανοποιητική μετεγχειρητική πρόοδο και πλέον θα συνεχίσει την ανάρρωσή του, εν’ όψει του προσεχούς Κόπα Αμέρικα.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη (2/11) μετά από ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) και μηνίσκου που υπέστη στο αριστερό του γόνατό σε πρόσφατο αγώνα της «σελεσάο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ