Και τυπικά… Κινέζος ο Ντένμον

Και τυπικά… Κινέζος ο Ντένμον

Ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ανακοίνωσε μέσω Τwitter τη συμφωνία του Αμερικανού με την Zhejiang Chouzhou

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της Zhejiang Chouzhou, όπως ενημέρωσε ο ατζέντης του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Σέρβος μάνατζερ με «τιτίβισμά» του, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ανέφερε πως ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με την κινεζική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, αποχωρώντας, έπειτα από μία σεζόν, από την Αθήνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, καθώς η ΚΑΕ ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του περίπου στα μέσα Ιουλίου.

Ωστόσο η πρόταση που ήρθε από την Κίνα ήταν άκρως δελεαστική, μια και η Zhejiang Chouzhou του προσέφερε 1 εκ δολάρια το χρόνο.

Έτσι ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού αποδέχθηκε αμέσως την προσφορά και αφότου ρυθμίστηκαν κάποιες λεπτομέρειες για τους όρους της συνεργασίας, υπεγράφησαν τα συμβόλαια.

Ο Ντένμον αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και μέτρησε 5,6 πόντους, αλλά και 1 ασίστ κατά μέσο όρο, βοηθώντας το «τριφύλλι» να τερματίσει ως την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ