Ο Άνταμ Σίλβερ στο summit της FIBA

Ο Άνταμ Σίλβερ στο summit της FIBA

Η FIBA διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά μια παγκόσμια διάσκεψη για το μπάσκετ, με εκλεκτούς ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ο κομισάριος του ΝΒΑ.

Το πρώτο παγκόσμιο summit της FIBA ​​World Basketball θα παρουσιάσει μια υψηλού επιπέδου σύνθεση κορυφαίων ομιλητών από τον κόσμο του μπάσκετ, των αθλητικών επιχειρήσεων και των Μέσων Ενημέρωσης.

Ο κομισάριος του NBA Adam Silver, ο κ. Craig Zanon, επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ της Nike, και ο Caitlyn Chen, αντιπρόεδρος της κινεζικής εταιρείας digital media, Tencent, είναι από τους βασικούς ομιλητές που θα πάρουν μέρος στην πρωτοποριακή διάσκεψη κορυφής που θα γίνει στην Κίνα στις 3-4 Οκτωβρίου.

Ο κατάλογος των ομιλητών περιλαμβάνει επίσης τον Casey Wasserman, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Wasserman Media Group, τον Philippe Blatter, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Infront και Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Wanda Sports Group και τον Mark Tatum, Αναπληρωτή κομισάριο του NBA και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIBA.

Οι παίκτες θα εκπροσωπηθούν από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 3Χ3, Rae Lin D’Alie, ο οποίος κέρδισε τις καρδιές και το μυαλό του κόσμου, οδηγώντας την Ιταλία στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIBA ​​3×3 2018 στις Φιλιππίνες τον περασμένο Ιούνιο.

Ως διοργανώτρια του πρώτου summit όπου θα συναντηθούν φορείς του μπάσκετ απ’ όλο τον κόσμο, η FIBA ​​θα εκπροσωπηθεί τον Γενικό Γραμματέα και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), Patrick Baumann.

Το summit θα επικεντρωθεί σε πολλές βασικές ευκαιρίες και ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός και είναι διαρθρωμένo γύρω από μια σειρά θεμάτων, προκειμένου να εντοπιστούν ευκαιριών και στρατηγικές για τη βελτίωση και την ανάπτυξη του μπάσκετ.

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενδιαφέρον για όλη την οικογένεια του μπάσκετ και τις επιχειρήσεις που εργάζονται μέσα και γύρω απο αυτή.

Εκτός από τους εκπροσώπους των εθνικών ομοσπονδιών που απαρτίζουν τη FIBA, οι συμμετέχοντες θα είναι επίσης εκπρόσωποι από πρωταθλήματα και ομάδες, οργανώσεις παικτών, εκπαιδευτικούς φορείς, εταιρείες μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας και brands που δημιουργούν ισχυρές και αμοιβαία κερδοφόρες σχέσεις με τον αθλητισμό.

Ο Patrick Baumann δήλωσε: «To Παγκόσμιο Summit Κορυφής ​​είναι μια πρωτοποριακή εκδήλωση για το άθλημά μας και είμαι ενθουσιασμένος από την ποιότητα των ομιλητών που συμφώνησαν να συμμετάσχουν, καθώς και να μοιραστούν την εμπειρία και τη διορατικότητα τους. Στοχεύουμε να εξοπλίσουμε τους πάντες με την γνώση που θα χρειαστούν για να παίξουν ρόλο στον κοινό στόχο για την οικοδόμηση του μέλλοντος του μπάσκετ».

Η ατζέντα της παγκόσμιας καλαθοσφαίρισης της FIBA είναι χτισμένη γύρω από επτά θεματικές ενότητες και μέλη από όλο τον κόσμο θα κληθούν να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με ένα κοινό που προέρχεται από τις κινεζικές και διεθνείς κοινότητες μπάσκετ και τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που συνεργάζονται μαζί τους για την ανάπτυξη του αθλήματος.

– Οι επτά κατηγορίες ενδιαφέροντος είναι οι εξής:

Ανάπτυξη – Καλλιέργεια μπάσκετ σε όλο τον κόσμο
Sponsorship – Βελτίωση της αξίας της σχέσης μεταξύ των διαφημιζόμενων και του μπάσκετ
Πρωταθλήμστα και ομάδες
Media – Μεγιστοποίηση της εμπλοκής με την επόμενη γενιά των φιλάθλων
Το μπάσκετ στην κοινωνία – Πώς η δύναμη του μπάσκετ αλλάζει ζωές
Το μεγάλο πλάνο της Κίνας – Το κινέζικο μπάσκετ στη βιομηχανία των 5 τρισεκατομμυρίων
Το μέλλον του μπάσκετ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ