Παπαδάκης – «Να προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό»

Παπαδάκης – «Να προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο και τόνισε ότι θα πρέπει να δυσκολέψουν τους ερυθρόλευκους.

Ο Ηρακλής μετά την νίκη του επί του Αμαρουσίου με (65-76) προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Ιβανώφειο.

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται αύριο (22/09, 17:00, ΕΡΤ3) τον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ηρακλή εντός έδρας για φέτος.

Για αυτή την αναμέτρηση μίλησε ο παίκτης του Ηρακλή Κώστας Παπαδάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό αν θέλει να έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή: 

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουμε τι επιπέδου ομάδα είναι ο αντίπαλός μας. Από εκεί και πέρα, είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο. Να προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες, που μας αναλογούν.

Υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Εμείς θα τα δώσουμε όλα κι αυτό είναι το μότο, που θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει φέτος. Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και φάση με τη φάση, να δούμε τι θα μας φέρει το ματς».

Ακόμα αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο μετά από 570 ημέρες:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης του ΗΡΑΚΛΗ και τον περιμένουμε να μας βοηθήσει, αρχής γενομένης από αύριο».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ