«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ με Σαββίδη και Λουτσέσκου – «Διοίκηση ανύπαρκτη, παίκτες ανύπαρκτοι και ο Ρουμάνος κολλημένος με τις εμμονές του».

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ με Σαββίδη και Λουτσέσκου – «Διοίκηση ανύπαρκτη, παίκτες ανύπαρκτοι και ο Ρουμάνος κολλημένος με τις εμμονές του».

Στα «κάγκελα» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά και τη νέα τραγική εμφάνιση της ομάδας τους στη Λάρισα – Χαμός στα social media του ΠΑΟΚ με τα μηνύματα οργής!

Ξεχειλίζει η οργή στον κόσμο του ΠΑΟΚ που βλέπει πως η αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση με την ευθύνη προφανώς να βαραίνει την διοίκηση, δηλαδή τον Ιβάν Σαββίδη που και φέτος συνεχίζει να είναι εξαφανισμένος!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ «βράζει» με την ανυπαρξία της διοίκησης τόσο με την απουσία του Σαββίδη όσο και με τους υπαλλήλους της ομάδας που το μόνο που προσπάθησαν να κάνουν μετά την ήττα από τον Άρη και το «ντου» των οπαδών στο γήπεδο ήταν να προσπαθήσουν να πετάξουν από πάνω τους τις δεδομένες και βαρύτατες ευθύνες που έχουν.

Όπως ο Μάκης Γκαγκάτσης που έριξε την ευθύνη στους παίκτες θεωρώντας έτσι πως και οι οπαδοί θα θεωρήσουν πως αυτός και η διοίκηση του ΠΑΟΚ τα κάνουν όλα καλά. Η οργή όμως των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι τεράστια όπως εκφράζεται με αμέτρητα μηνύματα στα social του ΠΑΟΚ τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ όσο και μετά από το ματς όπου ο δικέφαλος σώθηκε στο 95΄με ένα φάουλ του Κούρτιτς.

Και είναι δεδομένο πως όσο στην διοίκηση του ΠΑΟΚ προσπαθούν να βγάλουν από πάνω τους την ευθύνη έχοντας και τα «εξαπτέρυγα» τους να τους «λιβανίζουν» η ουσία είναι πως ο κόσμος της ομάδας δεν παραμυθιάζετε.

Η «μπάλα» εκτός από τον Σαββίδη και τον Γκαγκάτση παίρνει και τον Λουτσέσκου πλέον που δέχεται σκληρή κριτική από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα της οργής των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά όλων όσων τον έχουν φέρει σε αυτή την τραγική αγωνιστική κατάσταση «πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες».00:40

Δείτε τα σχετικά σχόλια:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ