Σερέλης – «Πρέπει να σταθεροποιηθούμε και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι»

Σερέλης – «Πρέπει να σταθεροποιηθούμε και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την ήττα του Λαυρίου από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να σταθεροποιηθεί και να έχει διάρκεια.

Το Λαύριο δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό και έμεινε εκτός Final Four στο Κύπελλο Ελλάδος, με τον Χρήστο Σερέλη να τονίζει πως η ομάδα του χρειάζεται να σταθεροποιηθεί και να έχει διάρκεια.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στα νέα παιδιά που έβαλε να παίξουν, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό βήμα για αυτούς τους παίκτες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης:

«Σήμερα είχαμε μια δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού. Η ομάδα μου δεν αγωνίστηκε όπως θέλαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο. Οι 53 πόντοι είναι πολλοί στο ΟΑΚΑ για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι.

Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε παιδιά όπως ο Σπίντζιος και σε αυτό είμαστε χαρούμενοι. Περιμένουμε τη ενίσχυση στη μετά Κάρτερ εποχή. Θέλω να ευχηθώ υγεία. Βλέπουμε ότι ο κορωνοϊος είναι επικίνδυνος και όλες οι ομάδες έχουν κρούσματα. Θέλω να ευχηθώ υγεία και να προσφέρουμε θέαμα στο παρκέ».

Για την πορεία του Λαυρίου: «Είναι μια ιδανική χρονιά για την ομάδα μου. Φτάνοντας στους τελικούς, στα play in του BCL. Ακόμα και με τις αλλαγές η ομάδα παρέμεινε η ίδια και αυτό μετράει. Ελπίζω να είμαστε περισσότερο υπολογίσιμοι και στη συνέχεια».

Για την αποχώρηση του Τάισον Κάρτερ: «Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος ορίζει αυτός την τύχη του. Ο Κάρτερ όρισε την τύχη του και αυτός το κέρδισε. Το μόνο που είπα στον Κάρτερ είναι ότι είναι άλλο το επίπεδο και οι απαιτήσεις. Έχει τις ικανότητες και θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος. Είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να έφευγε. Αλλά οι καλές εμφανίσεις του Κάρτερ ήρθαν πολύ γρήγορα. Οι Πρώτες ομάδες ρωτούσαν για τον Κάρτερ από τα τέλη του Νοέμβρη. Και ο παίκτης συνέχισε να παίζει όπως πχ στο ματς με τη Μάλαγα. Υπήρξε όντως μια αναστάτωση, δεν είναι λύτρωση που έφυγε, αλλά πλέον πρέπει να βρούμε τα πατήματα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ