Πρίφτης: «Το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικός στόχος για εμάς»

Πρίφτης: «Το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικός στόχος για εμάς»

Στην κατάκτηση του Κυπέλλου στοχεύει ο Παναθηναϊκός όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου.

«Σημαντικό στόχο» χαρακτήρισε το Κύπελλο ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε πως οι «πράσινοι» χρειάζονται την κούπα, ενώ πρόσθεσε πως το σημαντικότερο για την ομάδα του είναι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο με βάση τις ικανότητές της.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στις ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four, θέλουμε να το χαρεί ο κόσμος. Επισημαίνω και εγώ ότι είναι ελπιδοφόρο και αισιόδοξο ότι γίνεται ένα Final Four για την τελική φάση του Κυπέλλου. Εύχομαι στο μέλλον να γίνει και F8. Είναι ένα αισιόδοξο γεγονός. Τα τελευταία γεγονότα ήταν δυσάρεστα και όλοι τα καταδικάζουμε στην κοινωνία μας. Αυτό το Final Four είναι μια μικρή απάντηση. Ελπίζω να αναπτύξουμε όσα χρειάζεται για να καθιερωθεί αυτό το τουρνουά».

Για το αν το Κύπελλο είναι πλέον μία σημαντική διοργάνωση: «Προφανώς, οι ελληνικές ομάδες έχουν αφήσει μια τεράστια κληρονομιά τα τελευταία 30 χρόνια στο μπάσκετ. Αυτή ανεβάζει τις προσδοκίες του φίλαθλου και του οπαδικού κοινού. Σαφέστατα έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα σε σχέση με την Ευρώπη. Προφανώς, εμείς διανύουμε μια μεταβατική περίοδο. Το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικός στόχος για εμάς. Το σημαντικό είναι να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο με βάση τις ικανότητές μας. Να πιάσουμε τα καλύτερα όρια απόδοσής μας σαν γκρουπ, για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Και θα το κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

Από την άλλη ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Final Four επέστρεψε. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και να κερδίσει ο καλύτερος. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το Ηράκλειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ