Την Πέμπτη (12/1) η κλήρωση του Κυπέλλου – Τι ισχύει με τα ζευγάρια

Την Πέμπτη (12/1) η κλήρωση του Κυπέλλου – Τι ισχύει με τα ζευγάρια

Την Πέμπτη (12/1) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα ζευγάρια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, πιθανό το συναπάντημα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα ημιτελικά.

Η κλήρωση για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος και την τοποθέτηση του Πανιωνίου στην οκτάδα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (12/1), με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να μπαίνει στην κληρωτίδα χωρίς τον παραμικρό περιορισμό, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσει τα τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση από την 1η ως την 8η. Ανάλογα με τον κλειδάριθμο που θα πάρουν οι «κυανέρυθροι», θα μετακινήσει προς τα κάτω τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ εξυπακούεται ότι δεν αλλοιώνεται η σειρά κατάταξης.

Διαβάστε επίσης: Η ανάγνωση του 6-3-0

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι πολύ σημαντική και επηρεάζει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς σε περίπτωση που ο Πανιώνιος πάρει είτε την 1η είτε τη 2η θέση, τότε η συνάντηση των δύο «αιωνίων» μπορεί να προκύψει νωρίτερα από τον τελικό, στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Αν από την άλλη βρεθεί στην 3η θέση ή χαμηλότερα, τότε οι δρόμοι τους διασταυρώνονται μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

Η κατάταξη της Basket League στο τέλος του α’ γύρου:

Ολυμπιακός 11-0
Παναθηναϊκός 9-2
Περιστέρι bwin 7-4
ΠΑΟΚ 7-4
Κολοσσός 6-5
Άρης 6-5
ΑΕΚ 6-5

Το Final 8 θα γίνει στην Κρήτη από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ