Παναθηναϊκός: Οριακά ο Παπαγιάννης για το Final 8

Παναθηναϊκός: Οριακά ο Παπαγιάννης για το Final 8

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συμμετείχε σε μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού και η κατάστασή του θα εκτιμάται συνεχώς ενόψει των υποχρεώσεων των «πρασίνων» για το Final 8 του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ σήμερα, Τετάρτη (15/2), μία ημέρα πριν την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής για το Ηράκλειο, όπου την Παρασκευή (17/2, 19:15) αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου, στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, είδε τον βασικό σέντερ των «πρασίνων», Γιώργο Παπαγιάννη, να βγάζει μόνο μέρους του προγράμματος της προπόνησης.

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι και δεν θα πιεστεί να επιστρέψει κόντρα στον Κολοσσό. Ο Ράντονιτς δεν γνωρίζει ακόμη αν μπορεί να τον υπολογίζει και θα περιμένει να δει πως αισθάνεται ο Παπαγιάννης ανήμερα του πρώτου αγώνα στο Final 8.

Διαβάστε επίσης: Βαρύ πρόστιμο σε Γιώργο Σαββίδη και ΠΑΟΚ από την ΕΕΑ!

Αν αισθάνεται και την παραμικρή ενόχληση, τότε το πιο λογικό φαίνεται πως είναι να προτιμήσει ο Ράντονιτς να τον στείλει στο παρκέ στα ημιτελικά (κόντρα σε Ολυμπιακό ή Άρη) εφόσον έχουν ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού οι «πράσινοι».

Όσον αφορά στον Ματ Τόμας, ο Αμερικανός δεν προπονήθηκε σήμερα, για προληπτικούς κυρίως λόγους. Ο Τόμας δηλώθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα στη θέση του Γουόλτερς και στο ντεμπούτο του στην Basket League κόντρα στον Προμηθέα Πατρών την περασμένη Δευτέρα (13/2) δέχτηκε αγκωνιά στο κεφάλι.

Ο Τόμας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν τραυματισμό, κάτι που σημαίνει πως ο Ράντονιτς θα τον έχει στη δωδεκάδα στον προημιτελικό με τους Ροδίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ