Σαν να παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός – Αυτές είναι οι αποδόσεις στο Final 8 (pics)

Σαν να παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός – Αυτές είναι οι αποδόσεις στο Final 8 (pics)

Το Final 8 στο Ηράκλειο πλησιάζει, οι αποδόσεις για την κατάκτηση έχουν βγει και ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει μπει πλέον σε ρυθμούς Κυπέλλου, όπου για πρώτη φορά θα γίνει υπό τη μορφή Final 8 στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης.

Οκτώ ομάδες θα παλέψουν μέσα σε τέσσερις μέρες για την κατάκτηση του δεύτερου – χρονικά – τίτλου της χρονιάς, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να κοντράρονται στον ημιτελικό, εφόσον καταφέρουν και πάρουν την πρόκριση από τα προημιτελικά.

Οι ερυθρόλευκοι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, με την απόδοση μάλιστα να είναι πιο χαμηλά από ποτέ. Μπορεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου του Final 8 να μην ήθελε να δώσει τον ρόλο του φαβορί για την κούπα στους παίκτες του, όμως οι στοιχηματικές εταιρίες και οι μπουκ έχουν τελείως διαφορετική άποψη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη ξέφρενη πορεία που κάνει φέτος η ομάδα του Έλληνα κόουτς στη Euroleague (και όχι μόνο), καθώς προελαύνει και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, παίζοντας κατά γενική ομολογία και το καλύτερο μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εν Ελλάδι είναι αήττητος εδώ και 14 μήνες, αλλά και με το ότι ο Παναθηναϊκός δεν πείθει καθόλου από την αρχή της σεζόν και έχει συνεχώς σκαμπανεβάσματα, αναγκάζει τις στοιχηματικές να δίνουν την κατάκτηση του τροπαίου από τους Πειραιώτες σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, η απόδοση των νταμπλούχων Ελλάδας κυμαίνεται μεταξύ 1.28 και 1.35, την ώρα μάλιστα που για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει 3 παιχνίδια σε 72 ώρες. Μετά τον Ολυμπιακό, ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός αλλά με απόδοση περίπου στο 3.50-3.75, καθώς θα πρέπει να αποκλείσει την ομάδα του Μπαρτζώκα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Δείτε τις αποδόσεις για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ