Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα αν αποτύχει στο Κύπελλο – Μεγάλη έκπληξη για αντι-Ράντονιτς!

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα αν αποτύχει στο Κύπελλο – Μεγάλη έκπληξη για αντι-Ράντονιτς!

Ο Παναθηναϊκός πάει στο Κύπελλο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και στόχο την κατάκτηση του. Η επόμενη μέρα στο τριφύλλι αν αποτύχει και ο αντικαταστάτης-έκπληξη.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη δύσκολη νίκη επί του Προμηθέα για το πρωτάθλημα στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στο Κύπελλο Ελλάδος και το Final 8 που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι πράσινοι έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου στα «Δύο Αοράκια», σε μια διοργάνωση όπου αντιμετωπίζει στα προημιτελικά τον Κολοσσό Ρόδου και αν περάσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό.

Το τριφύλλι βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι σε δύσκολη θέση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στη Euroleague και κυρίως τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα, όμως θα είναι αυτός που θα κάθεται στον πράσινο πάγκο στην Κρήτη.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως σε περίπτωση που αποτύχει να κατακτήσει το τρόπαιο στο Ηράκλειο, ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για το παραμικρό στο τριφύλλι, όμως φαίνεται πως η διοίκηση του Παναθηναϊκό παρακολουθεί περιπτώσεις προπονητών για την επόμενη μέρα.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά για τους πράσινους, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Ράντονιτς στο Κύπελλο, όμως φέρονται να έχουν σε πρώτο πλάνο έναν τεχνικό-έκπληξη, σύμφωνα με όσα αναφέρει και η «LiveSport». Ο λόγος για τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος είναι ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας και οδήγησε τη «ατζούρι» στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ μέχρι τα προημιτελικά αποκλείοντας τη Σερβία στους «16», με την αξέχαστη αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 50χρονος Ιταλός γράφτηκε για το τριφύλλι ωστόσο αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίζεται ότι δεν ισχύει το παραμικρό όσον αφορά επαφές ανάμεσα τις δυο πλευρές. Παρόλα αυτά αν αποχωρήσει ο Ράντονιτς δεν αποκλείεται ο Ποτσέκο να μπει στο «κάδρο» και να είναι και ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για να αναλάβει. Τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίζουν μετά το Κύπελλο και φυσικά ανάλογα τι θα κάνουν οι πράσινοι στο Final 8.

Παλιότερα ο Ποτσέκο ήταν προπονητής στην Ντιναμό Σάσαρι, ενώ ήταν και assistant στην Αρμάνι Μιλάνο.

Eurobasket: Συνεχίζει με Ποτσέκο στο τιμόνι η Ιταλία - to10.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ