Ολυμπιακός vs Σπανούλης: Η ώρα του αυριανού τελικού στα «Δύο Αοράκια»

Ολυμπιακός vs Σπανούλης: Η ώρα του αυριανού τελικού στα «Δύο Αοράκια»

Τι ώρα παίζουν Ολυμπιακός-Περιστέρι στον τελικό του Κυπέλλου, με τους μεν να επιχειρούν το back to back και τους δε να ψάχνουν το παρθενικό τους τρόπαιο.

Το Περιστέρι bwin και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Η αναμέτρηση που θα κρίνει τον κάτοχο του κορυφαίου τίτλου της ΕΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 19:15 στα «Δύο Αοράκια».

Ο μεγάλος τελικός της Κρήτης θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Είναι η πρώτη φορά που οι πρίγκηπες της δυτικής όχθης φτάνουν τόσο μακριά στη διοργάνωση και το γεγονός ότι συνέβη με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο τους είναι δεδομένα πολύ ιδιαίτερο. Ειδικά από τη στιγμή απέναντι είναι ο Ολυμπιακός όπου ο Kill Bill άφησε σημάδι ανεξίτηλο. Στην ίδια την ιστορία του κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Καραπαπά για τη Λεωφόρο (pics)

Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν και πέρσι στο ίδιο γήπεδο το τρόπαιο. Παράλληλα με την αποψινή τους νίκη επί του Παναθηναϊκού ανέβασαν το σερί τους στο 47-0 σε ότι αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις. Σε πρωτάθλημα αλλά και στο Kύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ