«Βόμβες» Καραπαπά για τη Λεωφόρο (pics)

«Βόμβες» Καραπαπά για τη Λεωφόρο (pics)

Οι αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Στις διαιτητές αποφάσεις των Φωτιά και Σιδηρόπουλου (VAR) στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, σε αναρτήσεις που έκανε στο Instagram.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα που έδωσε ο Φωτιάς στον Σι στο 50’ και ανάγκασε τον Βόλο να αγωνιστεί σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, αλλά και στο πέναλτι, με το οποίο οι Φωτιάς και Σιδηρόπουλος «τελείωσαν» την ομάδα της Θεσσαλίας και «καθάρισαν» το παιχνίδι για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον Ολυμπιακό – Τι ανακοίνωσε ο Μίτσελ

«Φωτιάς και Σιδηρόπουλος εκτός του ότι άφησαν τον Βόλο με 10 για ένα ημίχρονο (τι πιο σύνηθες θα μου πείτε για αντιπάλους των πράσινων φέτος) έδωσαν και το απαραίτητο ανύπαρκτο πέναλτι (τι πιο σύνηθες θα μου πείτε για παιχνίδι των πράσινων φέτος) για να τελειώσει το παιχνίδι», ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση, ενώ στο δεύτερο story τόνισε: «Επίσης επειδή μπαίνουμε σε κρίσιμη καμπή και τα νεύρα μας τσιτώνουν εύκολα και είμαστε και κρίσιμη ηλικία ας πει κάποιος στους περιγραφείς/”δημοσιογράφους” ότι δεν μπορεί να εύχονται on air να βάλει γκολ η ομάδα τους…. Άιντε γιατί πολλά σας έχω μαζέψει και θα το ανοίξω…».

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ