Σπανούλης: «Οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Σπανούλης: «Οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τον προημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Τη μεγάλη δυσκολία που έχει για την ομάδα του το ματς με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε ο προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης, στη συνέντευξη Τύπου του Final-8, με τον Έλληνα προπονητή να αναφέρει πως ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Μπαρνάμπας Βάργκα: Ο σέντερ φορ των 800.000 ευρώ με τα 22 γκολ σε 24 ματς, απειλεί τον Ολυμπιακό (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Είναι μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε πάλι στο Final-8, είναι σημαντικό για να πατάμε τα πόδια μας στη Γη και να μην πετάμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε ως οργανισμός. Αυτό που θα πω στους παίκτες μου είναι να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους, να τα δώσουν όλα και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους.

Εμείς δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το ξέρουμε αυτό, αλλά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του μπάσκετ γυναικών: «Θέλω να χαιρετίσω τις ενέργειες της Ομοσπονδίας για την κοινή συνέντευξη Τύπου ανδρών και γυναικών και για το γεγονός ότι θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου και των δύο την ίδια μέρα. Είναι κάτι που βοηθάει την ελληνική πραγματικότητα και κοινωνικά και αθλητικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ