Σπανούλης: «Η ομάδα αγγίζει το ταβάνι της και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό»

Σπανούλης: «Η ομάδα αγγίζει το ταβάνι της και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό»

Όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Περιστερίου από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 87-68 του Περιστερίου στον τρίτο προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα των Δυτικών Προαστείων να αποκλείεται από την συνέχεια του θεσμού.

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα της ομάδας του τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από την πορεία του Περιστερίου όσο διάστημα είναι προπονητής του αφού παρουσιάζει μία σταθερότητα στην απόδοσή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ που «έπαιξε μπάλα», η πίστη του στην ομάδα και η Τούμπα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Σε κάποια σημεία δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Είναι διαφορετικό το επίπεδο των δύο ομάδων. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μια εντελώς νέα ομάδα με νοοτροπία νικητή. Προσπαθήσαμε σε πολλά σημεία, αλλά δεν ήταν αρκετό» είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και συνέχισε:

«Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά, σε κάποια σημεία δεν τα καταφέραμε. Είναι εκπληκτικό ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά έχουμε μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα ως τρίτη ομάδα. Δεν έχουμε κάνει κάποια μεγάλη κοιλιά. Πρέπει να καταλαβαίνεις τι ζητάς, νομίζω πως η ομάδα αγγίζει το ταβάνι της και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν θέλουμε να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα, αν θέλουν οι ομάδες να παίξουν σοβαρά, δεν γίνεται να χάσουν. Όταν θες να κερδίσεις, θα πρέπει ο αντίπαλος να μην σε πάρει τόσο σοβαρά».

Για τον Άρη και την κλήση του Βασίλη Τολιόπουλου στην εθνική ομάδα ο Κill Bill τόνισε: «Είναι μια ιστορική ομάδα, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στην ομάδα μου, γιατί είναι πάνω από τον Άρη. Είναι καλό να έχουμε ομάδες σαν τον Άρη με γεμάτο γήπεδο. Οφείλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για την υπερπροσπάθεια. Ο Τολιόπουλος ήταν πάντα δουλευταράς, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχει θυσιάσει πολλά. Έχουμε καιρό να δούμε έναν Έλληνα παίκτη να ηγείται μια ελληνικής ομάδας. Του αξίζει και με το παραπάνω η κλήση του στην Εθνική ομάδα, όπως και στα άλλα παιδιά που καλέσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ