Αγγελόπουλοι: «Εφτά τίτλοι σε 2,5 χρόνια είναι απίστευτο»

Αγγελόπουλοι: «Εφτά τίτλοι σε 2,5 χρόνια είναι απίστευτο»

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλούν μετά τον τελικό Κυπέλλου στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube, αναφερόμενοι μεταξύ άλλων και στο «μέχρι τέλους».

Με απόλυτη κυριαρχία στους ψηλούς και άμυνα που… έτρωγε σίδερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε επί του Παναθηναϊκού με σκορ 69-58 και κατέκτησε το τρίτο του σερί Κύπελλο Ελλάδος στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης.

Στο 7-0 έφτασε το σερί του ο Ολυμπιακός στους εγχώριους τίτλους επί του Παναθηναϊκού! Νταμπλ το 2021-22, νταμπλ και Σούπερ Καπ το 2022-23, Σούπερ Καπ και Κύπελλο μέχρι στιγμής φέτος, με τους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να μιλούν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube, αναφερόμενοι μεταξύ άλλων και στο «μέχρι τέλους».

Διαβάστε επίσης: Μαρκίνιος: «Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη!»

Αναλυτικά όσα είπαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ:

«Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή…», σχολίασε ο κ.Γιώργος Αγγελόπουλος. «Όταν μεγαλώσουμε κάποια στιγμή θα καταλάβουμε όλοι μας τι έχει γίνει!».

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε: «Το μέχρι τέλους είναι όσο μέχρι αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μας μας στηρίζει και μέχρι ο Ολυμπιακός να μας δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα και έχουμε ζήσει τόσες άλλες φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαστε στην ομάδα».

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Κρήτη, ο Ολυμπιακός «έγραψε» ένα σπουδαίο ρεκόρ, καθώς ήταν ο 7ος σερί τίτλος του! «Είναι μεγάλο επίτευγμα, μας κάνει περήφανους και ελπίζω να πάμε για τον 8ο σερί», είπε ο κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε πως: «Εφτά τίτλοι σε 2.5 χρόνια είναι απίστευτο. Ζούμε αυτά που αξίζουμε και αυτά που αξίζαμε πάντα. Τα έφερε έτσι η ζωή και τα ζούμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα συναισθήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ