Μαργαρίτης : «Να παίξουμε καλά για 40 λεπτά ώστε να πάρουμε την πρόκριση»

Μαργαρίτης : «Να παίξουμε καλά για 40 λεπτά ώστε να πάρουμε την πρόκριση»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος πρέπει να αγωνιστεί καλά σε όλο το ματς για να πάρει την πρόκριση

Η καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί έναν από τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος αγωνίζεται επίσημα για πρώτη φορά αύριο απέναντι στον Πανιώνιο και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τοποθετήθηκε για τον αγώνα απέναντι στους κυανέρυθρους.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι για να αντιμετωπίσουν έναν «άγνωστο» αντίπαλο, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης σχημάτισε το ρόστερ της πρόσφατα, πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Αναλυτικά όσα είπε ο Μαργαρίτης στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικέφαλου:

«Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Πανιώνιο. Έχουμε δουλέψει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και νομίζω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά, για αυτό πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδας και να παίξουμε καλά για 40 λεπτά ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι μια αρκετά δύσκολη διοργάνωση γιατί τα ματς είναι νοκ άουτ. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι ένας στόχος που θέλουμε να τον πετύχουμε».

Ενώ για τα διαδοχικά παιχνίδια που θα έχει ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής είπε: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στη διαδικασία των δύο παιχνιδιών την εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει συνηθίσει να το κάνει αυτό, όπως και οι περισσότεροι από τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα ανταποκριθούμε σε όλα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ