Προμηθέας – Άρης 86-65

Προμηθέας – Άρης 86-65

Εξαιρετικός ο Προμηθέας, νίκησε εύκολα τον αρνητικό Άρη στην Πάτρα και εξασφάλισε την πρόκρισή του στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με την τετράδα Γκίκα Μπράουν, Κατσίβελη και Σαλούστρο να βγάζει… φωτιές ο Προμηθέας δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα απέναντι στον κακό και πάλι Αρη. Η ομάδα του Μάκια Γιατρά επικράτησε στην Πάτρα των κίτρινων με το εντυπωσιακό 86-65 και προκρίθηκε στους του «8» του Κυπέλλου εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (παίζει αυτή την ώρα με το Παγκράτι).

Από πλευράς κίτρινων, ξεχώρισε ο Δημήτρης Βεργίνης με 15 ποντους, όμως δεν ήταν αρκετός για την ομάδα. Κι αυτό καθώς ο Αρης ήταν και πάλι ιδιαίτερα άστοχος τόσο στα σουτ τριών πόντων (3/24) όσο και από τις βολές (16/25). Και πάλι η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου δεν είχε δημιουργία, μένοντας στις 7 ασίστ, την ώρα που οι αντίπαλοί της μοίρασαν 16 τελικές πάσες. Μέσα σε ολα αυτά, προσθέστε και τα 23 λάθη στα οποία υπέπεσαν οι φιλοξενούμενοι

Oσον αφορά την εικόνα του ματς, ο Προμηθέας ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, ξεφεύγοντας με διψήφια διαφορά από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (21-8). Ο Αρης όχι μόνο δεν κατάφερε να μπει ξανά στο ματς, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο τα… παράτησε, με τον Γκίκα να φορτώνει το καλάθι του με τρίποντα και τη διαφορά να «ανοίγει» αγγίζοντας ακόμη και τους 25 πόντους (86-61)!

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 47-36, 61-47, 86-65

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ