Μπλατ: «Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση»

Μπλατ: «Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για την μεγάλη «μάχη» των πειραιωτών με τον Παναθηναϊκό, για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ και ο κόουτς των ερυθρόλευκων, Ντέιβιντ Μπλατ τοποθετήθηκε για την μεγάλη «μάχη» της ομάδας του με τους πράσινους.

«Σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και φιλόδοξες. Όλες θέλουν να πετύχουν το μάξιμουμ, το ίδιο και εμείς. Στα ημιτελικά θα τεθούμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά.

Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε άλλο από μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου», υποστήριξε ο Μπλατ στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και πρόσθεσε.

«Μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, απέχουμε κάποιους μήνες και πολλά μπορεί να συμβούν στο διάστημα αυτό σχετικά με την εξέλιξη των ομάδων και την κατάσταση που θα βρίσκονται. Αλλά άσχετα από όλα αυτά, θα είναι σίγουρα μια αναμέτρηση υψηλότατου επιπέδου, στην οποία θα δώσουμε το 100% μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ