Ελ Καντουρί: «Χαρούμενος για όσα είπε για μένα ο Λουτσέσκου»

Ελ Καντουρί: «Χαρούμενος για όσα είπε για μένα ο Λουτσέσκου»

Χαρούμενος δήλωσε ο Ελ Καντουρί για όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια.

Ο Μαροκινός άσος με δηλώσεις του, αναφέρθηκε αρχικά στα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του και τα όσα είπε για αυτόν ο Ράζβαν Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είπε αυτά τα λόγια!

Ακούγονται πολλές φήμες κάθε περίοδο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει, εγώ είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή! Δεν ήταν φήμες υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν με απασχολεί κάτι άλλο. Δίνω τα πάντα στους αγώνες, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον, δεν υπάρχει κάτι απτό! Τα χειρίζεται όλα ο μάνατζερ μου κι εγώ συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου».

Για την δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ: «Ταλαιπωρήθηκα από πολλούς τραυματισμούς, κάτι που δεν είχα βιώσει ξανά κι αυτό κοστίζει και πνευματικά. Εδώ και δύο μήνες νιώθω καλά και τα έχω αφήσει όλα πίσω».

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Παναχαϊκή στην Πάτρα: «Ο προπονητής ήταν πολύ θυμωμένος, μας είπε οτι πρέπει να παίξουμε καλά και να αποδείξουμε ότι η εμφάνιση στην Πάτρα ήταν τυχαίο γεγονός, μπήκαμε αποφασισμένοι και πήραμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ