Τσαγκρώνης: «Το γήπεδο θα γεμίσει με παιδικές φωνές»

Τσαγκρώνης: «Το γήπεδο θα γεμίσει με παιδικές φωνές»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, τόνισε πως ο τελικός του Κυπέλλου θα γεμίσει με παιδιά.

Στο γεγονός ότι ο τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ θα είναι γεμάτο από παιδιά στάθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, ενώ παράλληλα σχολίασε τον διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου στην Ευρώπη, αναφορικά με την Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αρχικά τόνισε: «Παίζουν δύο μεγάλες ομάδες, το γήπεδο είναι έτοιμο κι ένα από τα καλύτερα της χώρα μας. Εύχομαι ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να είναι ο τροπαιούχος. Το γήπεδο θα γεμίσει πάλι με παιδικές φωνές κι εύχομαι να δούμε όπως και πέρσι, όταν μπαίνει ένα καλάθι να χειροκροτούν όλοι».


Για τα Final4 και Final8 της Ευρώπης, σε σχέση με την κατάσταση στην Ελλάδα:
«Δεν είναι ευχάριστο που δε μπορούμε να διοργανώσουμε φάιναλ φορ. Είναι αποτέλεσμα της κοινωνίας που ζούμε και δε μπορούμε να τιθασεύσουμε ανθρώπους που δεν έρχονται να δουν ένα παιχνίδι, αλλά για να λύσουν διαφορες μεταξύ τους.

Αναγκαστικά φτάνουμε σε αυτό το σημείο να παίζουμε στην Κρήτη με παιδιά. Ήταν πιο ευχάριστο να έχουμε 600 από τη μία και 600 από την άλλη στο Ελληνικό; Ίσως τα παιδιά που παρακολουθούν αυτούς τους τελικούτς, να πηγαίνουν μαζί στο μέλλον μετά. Αντί να θρηνούμε, προτιμούμε να κάνουμε αυτό το πράγμα. Αναγκαζόμαστε να το κάνουμε. Ο αθλητισμός ενώνει δε χωρίζει, δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ