Ώρα προημιτελικών στο Κύπελλο

Ώρα προημιτελικών στο Κύπελλο

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου μπάσκετ.

Διήμερο Κυπέλλου στο μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο με οκτώ ομάδες να διεκδικούν τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια με το πιο δυνατό ματς βέβαια να είναι την Κυριακή ανάμεσα σε Προμηθέα και Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο στις 17:00 με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων που έχει αποκλείσει ήδη Πανιώνιο και Λάρισα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και να θέλει να πετύχει μία ακόμη έκπληξη ώστε να βρεθεί στα ημιτελικά.

Στις 18:00 η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο με τους Κρητικούς να έχουν κερδίσει την Ένωση στο πρωτάθλημα πριν λίγες εβδομάδες ωστόσο τώρα το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο. Και λόγω απουσιών (Χότον, Σπυριδωνίδης) και λόγω φόρμας της ΑΕΚ που τον τελευταίο καιρό με όπλο την άμυνά της είναι ανεβασμένη. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κέντρικ Ρέι που συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας το Περιστέρι υποδέχεται τον Ήφαιστο και θέλει να ξεπεράσει την ήττα από την Νίζνι για το BCL όπως και οι νησιώτες αυτή από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένο και το πιο ενδιαφέρον ματς των προημιτελικών με τον Προμηθέα να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

17.00 Διαγόρας Δρυοπιδέων-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3)
18.00 ΑΕΚ-Ρέθυμνο (ΕΡΤ Sports)
20.00 Περιστέρι-Ήφαιστος Λήμνου (ΕΡΤ Sports)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

17.15 Προμηθέας Πάτρας-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ