Χατζηδάκης: «Έχουμε γίνει οικογένεια – Σκεφτόμαστε μόνο την Ιορδανία»

Χατζηδάκης: «Έχουμε γίνει οικογένεια – Σκεφτόμαστε μόνο την Ιορδανία»

Ο Μανόλης Χατζηδάκης μίλησε για το επερχόμενο Mundobasket, αναφερόμενος στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην Εθνική και πως το μόνο που σκέφτονται είναι το ματς με την Ιορδανία.

Ο Μανόλης Χατζηδάκης θα αποτελεί μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Ντίνο Μήτογλου τους ψηλούς της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, στο Mundobasket που ακολουθεί στις Φιλιππίνες.

Ο Έλληνας σέντερ, μετά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, θα βρίσκεται και στο Παγκόσμιο Κύπελλο για το οποίο όπως δήλωσε, η ελληνική ομάδα είναι έτοιμη.

Αναλυτικά τι είπε: «Είναι μια τρομερή εμπειρία. Από τον Φεβρουάριο που ήμουν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και με κάλεσε ο Νίκος Ζήσης για να μου πει ‘είσαι στην ομάδα’, μέχρι και την κλήση μου τον Ιούλιο, είμαι πολύ χαρούμενος που γίνεται όλο αυτό. Είναι μικρό το διάστημα, αλλά συνεχίζω να δουλεύω και θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα. Για κάθε αθλητή είναι όνειρο η κλήση στην Εθνική ομάδα, χαίρομαι πολύ που οι υπεύθυνοι είδαν την εξέλιξή μου, για μένα είναι η υπέρτατη τιμή και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μου», είπε ο νυν παίκτης της ΑΕΚ.

Όσο για το πώς νιώθει ο ίδιος ως μέλος της Εθνικής ομάδας πριν από μια μεγάλη διοργάνωση; «Άγχος πάντα υπάρχει, όπου κι αν παίζεις, είτε είναι ένα απλό παιχνίδι, είτε μιλάμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως όσο περνάνε οι μέρες νιώθω όλο και καλύτερα μέσα στην ομάδα και αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλοι έχουμε δουλέψει εδώ και έναν μήνα πάρα πολύ, έχουμε γίνει πραγματικά μια οικογένεια και νιώθουμε όλο και καλύτερα ο ένας με τον άλλον», απαντά.

Σχετικά με το αν μπορεί να γίνει λόγος για συγκεκριμένο στόχο στη Μανίλα για την Εθνική ομάδα, τονίζει: «Αυτό θα φανεί στο γήπεδο, δεν χρειάζονται λόγια. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το ματς με την Ιορδανία και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν σε αφήνει να κοιτάξεις παραπέρα. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας, τρεις τελικούς και στόχος είναι να κερδίσουμε μίνιμουμ τα δύο. Μετά θα δούμε τι θα έρθει», συμπλήρωσε ο Χατζηδάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ