ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΙΟΡΔΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming: Η ελληνική ομάδα και μαζί και ο Όμιλος C κάνουν πρεμιέρα στο Μουντομπάσκετ 2023. Πρώτος αντίπαλος είναι η Ιορδανία και ξεκινάμε με εκείνη, πριν πάμε σε όσα δεδομένα έχουμε για την ελληνική ομάδα. Με τις ΗΠΑ και την Νέα Ζηλανδία να συμπληρώνουν την τετράδα του Ομίλου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι έχουμε ένα τεράστιο και αδιαμφισβήτητο φαβορί στον Όμιλο. Η μία από τις δύο θέσεις πρόκρισης έχει κλειδώσει και ψάχνουμε ποιον θα πάρουν μαζί τους οι Αμερικανοί. Η Ελλάδα ήταν το φαβορί, αλλά έχει αρκετές δυσκολίες να αντιμετωπίσει. Πάντως, η Ιορδανία δεν είναι καμιά ομάδα φόβητρο.Είναι η τρίτη φορά που θα βρεθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα έχει ρεκόρ 1-9. Η παρουσία του Αμερικανού, πρώην NBAer, Ροντάε Χόλις-Τζέφερσον είναι εκείνη που ξεχωρίσει στο ρόστερ, ενώ οι παίκτες της ελληνικής ομάδας θα βρουν και τον γνώριμο τους Αχμέτ Ντουβερίογλου, απέναντι τους. Είναι η πιο αδύναμη ομάδα του Ομίλου η Ιορδανία και έχει ως στόχο τις αξιοπρεπείς εμφανίσεις.

Στην ελληνική ομάδα υπάρχει ένα… μούδιασμα, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Ο Ντίνος Μήτογλου τραυματίστηκε και δεν θα αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ 2023 και η ελληνική ομάδα θα πρέπει να προσαρμόσει άμεσα τα πλάνα της, χωρίς να υπολογίζει το βασικό της 4άρι. Δεν είναι εύκολο. Οι απουσίες ήταν ήδη πολλές, πλέον η ομάδα θα πάει στο τουρνουά με 11 μόλις παίκτες, αφού δεν προλαβαίνει καν να κάνει αλλαγή. Ό,τι είχαν δουλέψει μέχρι εδώ οι διεθνείς αλλάζει, τα πλάνα θα αναπροσαρμοστούν και η ελληνική ομάδα οφείλει να παλέψει. Η Ιορδανία δεν είναι μια αντίπαλος στο επίπεδο της ελληνικής, είναι σίγουρα σε χαμηλότερο και η Ελλάδα χρειάζεται να ξεκινήσει το τουρνουά με μια καλή εμφάνιση, ώστε να αλλάξει και η ψυχολογία όλης της ομάδας.

Η αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντομπάσκετ 2023 ανάμεσα σε Ιορδανία και Ελλάδα είναι η προγραμματισμένη για τις 11:45 του Σαββάτου.

ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ