Ιράν – Βραζιλία 59-100: «Πικρή» νίκη λόγω του Νέτο

Ιράν – Βραζιλία 59-100: «Πικρή» νίκη λόγω του Νέτο

Η Εθνική ομάδα της Βραζιλίας επικράτησε πολύ εύκολα του Ιράν με 59-100, όμως αυτό που μένει στο τέλος της αναμέτρησης είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Ραούλ Νέτο.

Άνετη πρεμιέρα για την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας στο φετινό Mundobasket, η οποία επικράτησε του κατώτερου ποιοτικά Ιράν με 59-100, ξεκινώντας ιδανικά την παρουσία της στη διοργάνωση.

Μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να μείνει όμως η εμφάνιση, καθώς σημαδεύτηκε από την άσχημη πτώση του Βραζιλιάνου γκαρντ, Ραούλ Νέτο.

Ο 31χρονος τραυματίστηκε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και βγήκε στον αιφνιδιασμό. Το σκορ ήταν στο 25-62 και την ώρα που σηκώθηκε για το lay up το πόδι του γλίστρησε και δίπλωσε στο παρκε, με τον Νέτο να πέφτει αμέσως κάτω και να σφαδάζει από τον πόνο.

Μάλιστα ο παίκτης διακομίστηκε ήδη στο νοσοκομείο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να φανεί ποιο είναι το θέμα που αντιμετωπίζει.

Ταυτόχρονα άγχος έχει δημιουργηθεί και στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε, η οποία θυμίζουμε πως φέτος υπέγραψε τον Βραζιλιάνο γκαρντ.

Αναφορικά με το παιχνίδι η Βραζιλία δεν βρήκε ποτέ αντίπαλο, πήρε τεράστια διαφορά από πολύ νωρίς την οποία και κράτησε ως το φινάλε. Κορυφαίος ο Καμπόκλο με 16 πόντους, από κοντά και ο Ματέους με 14.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ