Ινγκλς: «Κάποιες διαιτητικές αποφάσεις είναι πέρα από τον έλεγχό μας»

Ινγκλς: «Κάποιες διαιτητικές αποφάσεις είναι πέρα από τον έλεγχό μας»

Αιχμές για τις διαιτητικές αποφάσεις άφησε ο Τζο Ίνγκλς μετά την ήττα της Αυστραλίας από την Γερμανία (85-82), στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Η Αυστραλία έφυγε ηττημένη με 85-82 από το παρκέ του γηπέδου της Οκινάου απέναντι στην Γερμανία στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2023.

Ο Τζο Ίνγκλς, μετά την λήξη του αγώνα αποφάσισε να μιλήσει για τις αποφάσεις των διαιτητών κατά την διάρκεια του αγώνα, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για την απόφαση που πήραν σε μία συγκεκριμένη φάση με πρωταγωνιστή τον τεχνικό της ΕΘνικής Αυστραλίας.

Διαβάστε επίσης: Κερ για Ελλάδα: «Πιστεύω θα έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από την προηγούμενη εβδομάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίνγκλς μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Ξεκινήσαμε με αργό τέμπο, αλλά όπως και ο κόουτς, υπήρχαν κάποιες αποφάσεις των διαιτητών που πιστεύω ότι δεν μπορείς να τις χάσεις σε κανένα σημείο ενός αγώνα, είτε είναι στην 1η, είτε στην 4η περίοδο. Ο κόουτς υποχρεώθηκε να χρησιμοποιήσει το challenge του σε μία απ’ αυτές τις ξεκάθαρες αποφάσεις. Κλώτσησε την μπάλα εκτός γηπέδου. Είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Πάμε στο επόμενο, βλέπουμε μόνο την Ιαπωνία», είπε ο Ινγκλς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ