Η έκπληξη του Μπαρτζώκα – Τον πιστεύει πολύ και το δείχνει

Η έκπληξη του Μπαρτζώκα – Τον πιστεύει πολύ και το δείχνει

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, υπάρχει ένας παίκτης που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο ροτέισον στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Ολυμπιακός συγκεντρώνει τους παίκτες του ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League αλλά και την Euroleague, με τον Μπαρτζώκα να ετοιμάζει τα πλάνα του.

Και μπορεί οι Λούντζης, Γουόκαπ, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Φαλ και Μιλουτίνοφ να απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων στο Mundobasket, αλλά υπάρχουν άπαντες οι νεοφερμένοι (Γκος, Σίκμα, Τανούλης) και οι μη έχοντες υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Μεταξύ αυτών βέβαια ξεχωρίζει ένας παίκτης έκπληξη που ο coach B τον πιστεύει πολύ και αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ερώτηση Κορδόν για τον «ταύρο» Πιερότι – Η ομοιότητα με Ορτέγκα, που εξηγεί τι θέλει ο Ολυμπιακός

Πρόκειται για τον νεαρό Βενιαμίν Αμπόσι. Τον 17χρονο σούτινγκ γκαρντ που είχε ένα πολύ δυνατό καλοκαίρι με την Εθνική Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 και έδειξε έτοιμος για το επόμενο επίπεδο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η ανδρική ομάδα…

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο Αμπόσι θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έχοντας μείνει στάσιμοι τα προηγούμενα χρόνια στο κομμάτι της ανάδειξης ταλέντων από την παραγωγική διαδικασία της ομάδας και ελλείψει Ελλήνων παικτών του ανώτατου επιπέδου, θέλει να μπολιάσει δίπλα στους έμπειρους και δουλεμένους για χρόνια παίκτες του Μπαρτζώκα τον Βενιαμίν Αμπόσι αλλά και τον Γιώργο Τανούλη.

Ειδικά ο Αμπόσι που βρίσκεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2020, έχει ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός με τον Έλληνα τεχνικό να του δίνει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ έγινε και ο νεότερος παίκτης του Ολυμπιακού που πάτησε παρκέ σε ματς Euroleague, προσπερνώντας τον Σάσα Ποκουσέφσκι.

Φέτος αναμένεται να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να ψηθεί σε ανταγωνιστικούς αγώνες κόντρα σε πιο έμπειρους και δυνατούς σωματικά αντιπάλους ώστε να γεμίσει εμπειρίες που θα τον κάνουν να ανέβει την ιεραρχία του ερυθρόλευκου ροτέισον στο εγγύς μέλλον.

Αγωνίζεται στις θέσεις «2» κατά κύριο λόγο αφού είναι σούτινγκ γκαρντ αλλά και «3», έχοντας ύψος 1.96μ, και αναμένεται να δώσει αρκετές ανάσες σε παίκτες όπως ο ΜακΚίσικ που βασίζει το παιχνίδι του στην ενέργεια που καταθέτει στο παρκέ, αλλά και τους Γουόκαπ, Λούντζη και Λαρεντζάκη που μετά το φετινό καλοκαίρι με την ελάχιστη ξεκούραση λόγω Mundobasket θα χρειαστούν κάποια πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης μέσα στην εκ νέου πολύ απαιτητική σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ