Μπατούμ: «Νιώθω ντροπή, απογοητεύσαμε όλη τη Γαλλία»

Μπατούμ: «Νιώθω ντροπή, απογοητεύσαμε όλη τη Γαλλία»

Ο Νικολά Μπατούμ δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα της Γαλλίας που έφερε τον αποκλεισμό.

Η Γαλλία έπεσε θύμα έκπληξης και με την ήττα της από τη Λετονία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Ο Νικολά Μπατούμ μίλησε για το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως νιώθει ντροπή που απογοήτευσαν ολόκληρη τη χώρα με το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Νικολά Μπατούμ:

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για μας. Ήρθαμε με προσδοκίες, αλλά απογοητεύσαμε πολύ κόσμο, πρώτα από όλα τους εαυτούς μας. Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση σε έναν χρόνο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά θα πρέπει να δούμε όλοι τι έφταιξε.

Ήταν μια προσγείωση στην πραγματικότητα για μας, σημασία έχει πάντα το όνομα μπροστά στη φανέλα και δεν το δείξαμε. Είναι κομμάτι του αθλητισμού η αποτυχία, εγώ ως ηγέτης και τα υπόλοιπα παιδιά πρέπει να βγούμε μπροστά και να αναλάβουμε πρώτοι την ευθύνη. Συγχαρητήρια στη Λετονία, το άξιζαν.

Η αποβολή του Ντε Κολό άλλαξε όλο το μομέντουμ, ο κόσμος τους ξαναμπήκε στην εξίσωση και άλλαξε τελείως η ενέργεια του ματς. Είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στην καριέρα μου με την εθνική ομάδα. Είχαμε κακές ήττες αλλά σε προχωρημένες φάσεις. Νιώθω ντροπή γιατί πιστεύαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, αλλά απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Χρειάζεται αφοσίωση από όλους για το μέλλον. Η αντίδρασή μας θα δείξει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ