Παπαγιάννης: «Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας, μάθημα για το επόμενο παιχνίδι»

Παπαγιάννης: «Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας, μάθημα για το επόμενο παιχνίδι»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε στην συνέντευξη τύπου την ήττα (81-109) της Εθνικής μας από εκείνη των ΗΠΑ ενώ αναφέρθηκε και στον «τελικό» κόντρα στην Νέα Ζηλανδία (30/08).

Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε από εκείνη των ΗΠΑ στην δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Μουντομπάσκετ 2023, με 81-109, και ετοιμάζεται να τα δώσει όλα στον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Νεά Ζηλανδία, όπου ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, κλήθηκε να αποκαλύψει τις σκέψεις σχετικά με τον «τελικό» που έχει η Εθνική μας ομάδα μπροστά της (30/08) στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην Team USA.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Επίθεση από παντού και «σφυροκόπημα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ακολουθεί ο αγώνας με τη Νέα Ζηλανδία που είναι καθοριστικός. Είναι μια ομάδα που παίζει με διαφορετικό τέμπο από ό,τι έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε τα ριμπάουντ και να πάμε σε καλές επιθέσεις».

Όσον αφορά την ήττα από τους Αμερικανούς, ο Έλληνας σέντερ επισήμανε:

«Στόχος μας ήταν να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε, για να γίνει πιο εύκολη η συνέχεια για εμάς. Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας και τις βιαστικές αποφάσεις που πήραμε. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος στην επίθεση και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπαλα στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά σκοράραμε και βγάλαμε φάσεις. Είναι ένα μάθημα για το επόμενο παιχνίδι. Η καλή κυκλοφορία μας δίνει ελεύθερα σουτ και μεγαλύτερες πιθανότητες να σκοράρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ