Ανγκόλα – Δομινικανή Δημοκρατία 67-75: «Άντεξε» και έκανε το 3-0 η ομάδα του Τάουνς

Ανγκόλα – Δομινικανή Δημοκρατία 67-75: «Άντεξε» και έκανε το 3-0 η ομάδα του Τάουνς

Η Δομινικανή Δημοκρατία επικράτησε και της Ανγκόλας με 67-75 και πήρε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, πανηγυρίζοντας την μεγάλη πρόκριση.

Με τον Καρλ Άντονι Τάουνς να μένει στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στον πάγκο, η Δομινικανή Δημοκρατία επικράτησε με 67-75 της Ανγκόλα και θριάμβευσε στον όμιλο κάνοντας το 3-0!

Η ομάδα του Νέστορ Γκαρσία με αυτή τη νίκη πήρε την πρόκριση στην φάση των «16» της διοργάνωσης ως πρώτη από τον πρώτο όμιλο του Mundobasket και μένει να αποδειχθεί αν στην επόμενη φάση θα την ακολουθήσει ως δεύτερη του ομίλου η Ανγκόλα ή η Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μπα – Αυτή είναι η νέα του ομάδα

Μεγάλος πρωταγωνιστής και «x-factor» της αναμέτρησης ο Αντρές Φέλις, που με τους 17 πόντους και τους 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης βοήθησε σε σημαντικό βαθμό στην επικράτηση της εθνικής του ομάδας.

Ο Τάουνς είχε «φορτωθεί» από νωρίς με 4 φάουλ, όμως κατάφερε και αγωνίστηκε σε όλη την καθοριστική 4η περίοδο βοηθώντας κυρίως στο αμυντικό κομμάτι τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η προσπάθεια των παικτών της Ανγκόλας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν τεράστια, όμως το τραγικό ποσοστό στα τρίποντα (2/21 εύστοχα) δεν τους επέτρεψε να αποσπαστούν στο σκορ, τη στιγμή που είχαν προσπεράσει στο σκορ στο τέλος τις 3ης περιόδου (50-47).

Πρώτος σκόρερ και από τους διακριθέντες για την Ανγκόλα ο Σίλβιο Ντε Σόουζα, με τους 19 πόντους που πέτυχε, με τους «Αφρικανούς» να ελπίζουν σε ήττα της Ιταλίας με περισσότερους από 12 πόντους από τις Φιλιππίνες, για να περάσουν αυτοί στον επόμενο γύρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ