Βαλαντσιούνας: «Ετοιμαζόμαστε για μάχη κόντρα στην Ελλάδα, δεν θα είναι εύκολο»

Βαλαντσιούνας: «Ετοιμαζόμαστε για μάχη κόντρα στην Ελλάδα, δεν θα είναι εύκολο»

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας έκανε δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδια κόντρα στην Εθνική μας και τόνισε πως δεν υποτιμά την Ελλάδα ενώ περιμένει μία μάχη στο παρκέ.

Λιθουανία και Ελλάδα θα διασταυρώσου τα ξίφη τους αύριο Παρασκευή (01/09) στο πλαίστο της δεύτερης φάσης των ομίλων του Μουντομπάσκετ 2023, σε ένα παιχνίδι που είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες όσον αφορά την συνέχειά τους στην διοργάνωση.

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας έκανε δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην «γαλανόλευκη» λέγοντας πως δεν θα φτάσει έυκολα καμία ομάδα στην νίκη καθώς θεωρεί πως δεν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης: Ο Σολμπάκεν αποφασίζει για τον Ολυμπιακό- Η άλλη ομάδα που μπήκε σφήνα και ο… τρίτος δρόμος

Επίσης, ο σέντερ των Πέλικανς στάθηκε πως η ΕΘνική μας διαθέτει έμπειρους παίκτες και γι’ αυτό δεν πρέπει να μας υποτιμήσουν, ενώ το σχόλιο του για το τι θα γίνει στο παρκέ είπε πως περιμένει μία μάχη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιόνας Βαλαντσιούνας:

«Δεν θα είναι εύκολο. Είναι έμπειρη και καλή ομάδα, παίζουν σκληρά και δεν θα είναι εύκολο. Οπότε ετοιμαζόμαστε για μάχη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, δεν τους υποτιμούμε. Θα είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε.

Έχουν πολλές αρετές. Καλούς σουτέρ, καλούς παίκτες μέσα στο ζωγραφιστό, οπότε δεν θα είναι εύκολο.

Έχουμε δώδεκα ικανούς παίκτες και κανέναν τραυματισμό. Έχουμε πεινασμένους για νίκη παίκτες. Θα βγούμε έξω, θα είμαστε συγκεντρωμένοι, πνευματικά έτοιμοι και θα παίξουμε το παιχνίδι.

Μαζεύονται στο ζωγραφιστό. Θα πρέπει να προσέξουμε με την μπάλα. Είναι καλοί και στην επίθεση, θα πρέπει να τους κόψουμε τα εύκολα σουτ. Τα mind games θα παίξουν ρόλο. Είναι μια πεπειραμένη ομάδα.

Παίζουμε μαζί. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο και καλύπτουμε ο ένας τον άλλο. Δουμεύουμε και οι πέντε στο παρκέ.

Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να πούμε ποιος είναι φαβορί. Θα είναι δύσκολο ματς. Αμφότερες οι ομάδες είναι ικανές. Θα δούμε αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ