«Τρελαμένος» ο Φαλ!

«Τρελαμένος» ο Φαλ!

Ο Μουσταφά Φαλ είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που κάνει το ροτέισον στις θέσεις των ψηλών ο Βενσάν Κολέ στο τρέχον Mundobasket και δεν το έκρυψε σε δηλώσεις του.

Σε κάθε άλλο παρά ευχάριστη εμπειρία εξελίσσεται η συμμετοχή του Μουσταφά Φαλ στο Mundobasket, αφού ο σέντερ του Ολυμπιακού αγωνίζεται ελάχιστα σε μια άκρως προβληματική βερσιόν των τρικολόρ φέτος το καλοκαίρι.

Αγωνίστηκε σε μόλις τρία από τα τέσσερα ματς της Γαλλίας και είναι ο μόνος από όλο το ρόστερ που έχει μονοψήφιο αριθμό λεπτών που βρίσκεται στο παρκέ κατά μέσο όρο (9.1′), έχοντας μηδαμινή προσφορά (1.3π/1.7 ριμπ/1 ασίστ).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Τέρενς Ντέιβις που βρίσκεται στο… μπλοκάκι του Μπαρτζώκα

Ο 31χρονος Γάλλος, μετά το τέλος του ματς κόντρα στο Ιράν για τις θέσεις 17-32 μίλησε για την εμπειρία του στο Mundobasket και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του τόσο για την πορεία των τρικολόρ όσο και για τον παραγκωνισμό του όσον αφορά τον ανταγωνισμό στη θέση της frontline.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φαλ που είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στα ενδότερα των απογοητευμένων τρικολόρ:

«Απλώς προσπαθούμε να τελειώσουμε τη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ούτως ή άλλως αυτό είναι το μοναδικό που μας έμεινε. Όλοι είναι εκνευρισμένοι. Οι παίκτες και όλοι οι φίλαθλοι στη Γαλλία… Κανείς δεν περίμενε η διοργάνωση να κρατήσει για… 48 ώρες για εμάς. Από ‘κει και πέρα, εγώ δεν έχω παίξει αρκετά, οπότε αυτό είναι ακόμη πιο εκνευριστικό.

Αλλά αυτές είναι εμπειρίες που σε βοηθούν για το μέλλον. Ο χρόνος συμμετοχής μου εξαρτάται από τον προπονητή. Δεν θέλω να σταθώ σ’ αυτό. Εάν με καλούν, τότε θα παίξω, εάν δεν με καλέσουν, όχι. Είναι απλό. Όσον αφορά τον πονόδοντό μου. Πήγα στον οδοντίατρο και μου είπε να βγάλω τους φρονιμίτες μου. Δεν είναι κάτι σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ