«Καρφί» Γιαννακόπουλου για Ιτούδη – Τι είπε για Παπαγιάννη και Σλούκα…

«Καρφί» Γιαννακόπουλου για Ιτούδη – Τι είπε για Παπαγιάννη και Σλούκα…

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη συνέχεια του Mundobasket.

Η περιπέτεια της Εθνικής μας ομάδας στο Mundobasket της Ασίας έλαβε πρόωρο τέλος. Η Ελλάδα πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις κόντρα στη Λιθουανία, αλλά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό από τη διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» κόντρα στην παρέα του Βαλανσιούνας και μετά το τέλος του ματς, πέταξε… σπόντες για τον Δημήτρη Ιτούδη.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής μετά την ήττα από τη Λιθουανία

«Με τρίποντα και προσωπικές ενέργειες κερδίζεις τη Ζηλανδία, κερδίζεις δεν ξέρω κι εγώ τι… Για να κερδίσεις σοβαρή ομάδα θες και προπονητή όμως», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Παράλληλα, με story του στο instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να αναφερθεί και στον Γιώργο Παπαγιάννη, βάζοντας στην κουβέντα και τον Κώστα Σλούκα.

«Όχι καθόλου δεν κάνω το σταυρό μου που πήρε τον Παπαγιάννη. Εγώ πιστεύω ότι είναι καλός παίκτης, στον Παναθηναϊκό θα έπαιζε καλά, θα τον έκανε ο Σλούκας «μάγκα», είπε αρχικά.

«Anyway, αυτό δεν αλλάζει ότι ο τύπος ήρθε και μας πήρε έναν παίκτη δίνοντας διπλά λεφτά από τις προσφορές που είχε, για τους λόγους που είπαμε και τον Ιούνιο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο», υπογράμμισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ