Μανωλόπουλος: «Ξυπνήσαμε όλοι το πρωί και θέλαμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο»

Μανωλόπουλος: «Ξυπνήσαμε όλοι το πρωί και θέλαμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για το χθεσινό παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Λιθουανία, αλλά και την συνέχεια με το Μαυροβόυνιο.

Απόλυτα χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Σωτήρη Μανωλόπουλου αναφορικά με την χθεσινή ήττα της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Λιθουανία, η οποία και έφερε τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Mundobasket 2023.

Ο βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη μίλησε επίσης για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Μαυροβούνιο και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπήρχε πολύ μεγάλη απογοήτευση χθες την οποία πρέπει να διαχειριστούμε. Υπάρχει ένα ακόμη ματς, το Παγκόσμιο δεν έχει τελειώσει ακόμη για μας. Προσπαθούμε να το δουλέψουμε, σαν ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά, για να φανούμε έτοιμοι, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για μας, θεωρώ ότι δώσανε όλοι τον καλύτερο εαυτό τους, προσπάθησαν για 40 λεπτά σε κάθε ματς, φάση-φάση και νομίζω πως ο κόσμος αυτό το είδε. Τόσο αυτοί που το είδαν από την τηλεόραση, όσο και όσοι ήταν στο γήπεδο και τους ευχαριστούμε, γιατί η βοήθειά τους είναι υπερπολύτιμη.

Ξυπνήσαμε όλοι το πρωί και θέλαμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Όχι όμως επειδή δεν προσπαθήσαμε, ούτε ψάξαμε δικαιολογίες. Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, αλλά πάντα πιστεύεις ότι μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο.

Δεν ήταν εύκολο, αλλά μένει αυτή η πίκρα ότι έτσι όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα του δευτέρου μάς αδικεί. Εμείς, οι προπονητές και τα παιδιά, προπονούμασταν κάθε μέρα για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Έτσι σκεφτόμασταν, δεν κάναμε σκέψεις αν αυτή η ομάδα είναι για παραπάνω ή δεν κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ