ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Live Streaming

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Live Streaming

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Live Streaming

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Live Streaming: Τα κρίσιμα για την ελληνική ομάδα ολοκληρώθηκαν, με την ήττα από τη Λιθουανία. Ο κύκλος του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνεται εδώ. Η ήττα από τη Λιθουανία δεν αφήνει κανένα περιθώριο ή καμία ελπίδα και το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο γίνεται τυπική διαδικασία. Η ελληνική ομάδα, που πήγε στη Μανίλα, με πάρα πολλές απουσίες, τα έδωσε όλα και έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Πάλεψε, πέρασε στις 16 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, αλλά κάπου εδώ το ταξίδι ολοκληρώνεται. Η Λιθουανία ξέσπασε στο τέλος, είχε παραπάνω ενέργεια και λύσεις και πήρε μια, τελικά, εύκολη νίκη με 92-67. Η ελληνική ομάδα, που είχε μόλις 11 παίκτες στην αποστολή της, ολοκληρώνει τη φετινή της παρουσία και επιστρέφει στην Ελλάδα, αφού πρώτα παίξει και με το Μαυροβούνιο.

Το Μαυροβούνιο που πίεσε την ομάδα των ΗΠΑ, όπως κανείς άλλος μέχρι τώρα, είναι και αυτό εκτός συνέχειας του τουρνουά. Οι Μαυροβούνιοι έβαλαν δύσκολα στους Αμερικανούς, το πάλεψαν, αλλά τελικά και αυτοί έχασαν με 85-73. Οι δύο ήττες που έχει και το Μαυροβούνιο το αφήνει και αυτό εκτός συνέχειας, με ΗΠΑ και Λιθουανία να παίζουν μεταξύ τους, αλλά να είναι και οι δύο ομάδες που συνεχίζουν στην φάση των «8», καθώς πήραν την πρόκριση από τον συγκεκριμένο Όμιλο. Το παιχνίδι γίνεται τυπική διαδικασία και οι ομάδες θα προσπαθήσουν να μην έχουν ιδιαίτερη φθορά. Και το Μαυροβούνιο και η Ελλάδα ολοκληρώνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 κάπου εδώ, με την νικητή του ματς, να έχει την χαρά ότι ολοκλήρωσε θετικά αυτό το τουρνουά.

Η αναμέτρηση για την φάση των «16» του Μουντομπάσκετ 2023 ανάμεσα σε Ελλάδα και Μαυροβούνιο είναι η προγραμματισμένη για τις 11:40 της Κυριακής.

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ