ΗΠΑ – Λιθουανία 104-110: Ματσάρα – Νίκη της Λιθουανίας και άνω κάτω το Mundobasket

ΗΠΑ – Λιθουανία 104-110: Ματσάρα – Νίκη της Λιθουανίας και άνω κάτω το Mundobasket

H Λιθουανία μετά από ένα απίστευτο ματς κατατρόπωσε τις ΗΠΑ με 110-104 και άλλαξε τα ματσαρίσματα στα προημιτελικά.

Η Λιθουανία έκανε την έκπληξη του Mundobasket μέχρι στιγμής, εκμεταλλευόμενη ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, άντεξε στο δεύτερο, επικράτησε των ΗΠΑ με 110-104 και έφερε χαμό στα προημιτελικά.

Οι Αμερικάνοι τελικά δεν είναι άτρωτοι, όπως απέδειξαν οι φανταστικοί Λιθουανοί, που με τα περιφερειακά σουτ να τους οδηγούν, δείχνουν ικανοί για όλα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρτίνεθ έχει έτοιμο τον Ορτέγκα

Τι και αν ο Άντονι Έντουαρντς έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στη διοργάνωση με 35 πόντους, με την team USA, οι Λιθουανοί είχαν προλάβει να πάρουν ικανό προβάδισμα και οι Αμερικανοί δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε μία επική ανατροπή, αφού μείωσαν τη διαφορά μέχρι τους 4 πόντους, από εκεί που βρίσκονταν πίσω μέχρι και με 21, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (33-54).

Το εξωπραγματικό ξεκίνημα των Λιθουανών με 9/9 εύστοχα τρίποντα στην αρχή του παιχνιδιού, έδειξε σε όλους πως αυτό το παιχνίδι δύσκολα θα είχε επιστροφή για τους Αμερικάνους. Το 56% έξω από τα 6.75 με το οποίο τελείωσε το ματς η ομάδα της Βαλτικής, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες των ΗΠΑ.

Η Λιθουανία επικράτησε και στα ριμπάουντ (27 έναντι 43), γεγονός που της έδωσε την ευκαιρία να ανανεώσει την κατοχή της και να εκδηλώσει δεύτερες επιθέσεις.

Οι Λιθουανοί είχαν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Σεντεκέσκις να κάνει double double, με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 12-31, 37-54, 65-71, 104-110

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ