Τι είπε ο Σρέντερ για το επεισόδιο στο τάιμ άουτ της Γερμανίας

Τι είπε ο Σρέντερ για το επεισόδιο στο τάιμ άουτ της Γερμανίας

Ο Ντένις Σρέντερ ξεκαθάρισε τι συνέβη στο επεισόδιο του τάιμ άουτ της Γερμανίας ανάμεσα σε αυτόν, τον Ντάνιελ Τάις και τον Γκόρντον Χέρμπερτ.

Η Γερμανία μπορεί να διέλυσε με 100-71 τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς αλλά στο έκτο λεπτό της πρώτης περιόδου ο Γκόρντον Χέρμπερτ κάλεσε τάιμ άουτ με τους Σρέντερ και Τάις να συζητάνε για μία προηγούμενη φάση.

Ο τεχνικός των Γερμανών δεν άντεχε που οι δύο τους δεν τον άκουγαν οπότε έβαλε τις φωνές λέγοντας τους να κάτσουν στον πάγκο. Μετά τον αγώνα ο γκαρντ των Ράπτορς θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα έγιναν λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Για το απόλυτο πριν την διακοπή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

«Το μπάσκετ είναι ένα συναισθηματικό άθλημα, είναι ένα ματς με διακυμάνσεις και πρέπει να μείνεις ψύχραιμος. Εγώ και ο Ντάνιελ γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια, τον ξέρω από τα 12 ή τα 13 μας. Είχαμε τέτοιες στιγμές όταν ήμασταν νεότεροι, αλλά αυτό μας βοήθησε να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας.

Αυτό συνέβη σήμερα. Μιλήσαμε και του είπα «Άκου, αυτό πρέπει να κάνεις και μπορείς να μου πεις το ίδιο πράγμα». Φυσικά θα τσαντιστεί για λίγο. Θα τον… τρώει για λίγο, αλλά θα δώσει τα πάντα. Νομίζω ότι αυτό έγινε».

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ έδωσε τη δική του εξήγηση στη συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας:

«Νομίζω ότι ο Ντάνιελ και ο Ντένις μιλούσαν για τις νεανικές τους ημέρες στην Μπραουνσβάιγκ». Και εξήγησε ότι διαχειρίστηκε την κατάσταση κάνοντας αλλαγή και τους δύο παίκτες. Όσο για τις συνέπειες; «Θα το κανονίσουμε εσωτερικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ