Κερ: «Δεν είμαστε στο 1992, το άθλημα είναι παγκόσμιο και οι ομάδες καλύτερες»

Κερ: «Δεν είμαστε στο 1992, το άθλημα είναι παγκόσμιο και οι ομάδες καλύτερες»

Ο Στιβ Κερ στη συνέντευξη Τύπου του ΗΠΑ-Γερμανία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντένις Σρέντερ, προσθέτοντας ότι οι υπόλοιπες ομάδες έχουν γίνει καλύτερες.

Ο προπονητής της Team USA, Στιβ Κερ, μίλησε για την ήττα της ομάδας του κόντρα στην Γερμανία, συνεχάρη τον Ντένις Σρέντερ για την απόδοσή του και τόνισε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1992.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στιβ Κερ:

«Συγχαρητήρια στη Γερμανία, ήταν φανταστική και άξιζε την νίκη. Κάθε φορά που φτάναμε, είχε μία μεγάλη φάση, ένα καλάθι, ένα ριμπάουντ. Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πάλεψαν και είχαμε τις ευκαιρίες μας στο φινάλε. Το βασικότερο θέμα ήταν ότι δεν τους κάναμε να μας νιώσουν στην άμυνα. Συγχαρητήρια στον Ντένις Σρέντερ, είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, είναι γρήγορος και διεισδυτικός. Κάναμε και μερικά λάθη. Ακούγεται τρελό, όμως πρέπει να κάνεις boxout από το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ομπστ μας έκανε μεγάλη ζημιά, δεν καταφέραμε να τον περιορίσουμε.

Ο Σρούντερ επιτέθηκε, έβαλε πίεση στην άμυνά μας, πρέπει να το παραδεχθούμε. Είμαι ρεαλιστής, αγαπώ το USA basketball, οι παίκτες μας το απολαμβάνουν. Είναι διαφορετικό, είναι μοναδικό, έχουμε βάθος στη δεξαμενή με το ταλέντο. Οι προπονητές πρέπει να έχουν αυτή την τιμή για να φορέσουν τη μπλούζα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ. Είναι σπουδαία η εμπειρία για όλους τους παίκτες, αγαπώ τον διεθνή ανταγωνισμό. Αυτή η ομάδα άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα, απλώς δεν τα καταφέραμε. Ως προπονητής ξέρω τι ομάδα είχα και λέω ότι ήταν μία απίθανη ομάδα που ήθελε να εκπροσωπήσει σωστά τη χώρα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά.

Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί, έχει παγκοσμιοποιηθεί τα τελευταία 30 χρόνια. Δεν είμαστε στο 1992, αυτοί οι αγώνες είναι δύσκολοι. Οι ομάδες είναι καλύτερες και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Σερβία δεν χρειάζεται τις συμβουλές μου, τα καταφέρνει περίφημα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ