Απέναντι στο Γιβραλτάρ η Εθνική για τρεις πόντους και… ηρεμία

Απέναντι στο Γιβραλτάρ η Εθνική για τρεις πόντους και… ηρεμία

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει απόψε (21:45) το Γιβραλτάρ για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 στην Αθήνα, με στόχο τους τρεις βαθμούς και την ηρεμία μετά από την Ολλανδία.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται απόψε στην Opap Arena το Γιβραλτάρ, αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου των προκριματικών για το Euro 2024.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θέλει να αφήσει πίσω της την τραγική εικόνα που είχε στο Αϊντχόφεν, η οποία έφερε ως αποτέλεσμα μια βαριά ήττα με 3-0.

Η Ελλάδα έχει παραμείνει στους 6 βαθμούς μετά τις νίκες απέναντι σε Γιβραλτάρ (εκτός) και Ιρλανδία (εντός), όσους ακριβώς έχει και η Ολλανδία, η οποία εκτός του ενός παιχνιδιού που έχει λιγότερο, προηγείται και στην ισοβαθμία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Τσιμίκα, του Δημήτρη Κουρμπέλη αλλά και του Πέτρου Μάνταλου, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στο ματς με την Ολλανδία.

Στην αποστολή κλήθηκε και ο μέσος του Ολυμπιακού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, λόγω των πολλών απουσιών στο χώρο του κέντρου.

Σέντρα στις 21:45 στην Νέα Φιλαδέλφεια με τηλεοπτική κάλυψη από το Alpha Tv

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ