Οι Αμερικανοί παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα ταλέντα του Mundobasket – Ποιος Έλληνας είναι μέσα στη λίστα

Οι Αμερικανοί παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα ταλέντα του Mundobasket – Ποιος Έλληνας είναι μέσα στη λίστα

Το HoopsHype παρουσίασε τους 8 κορυφαίους νεαρούς παίκτες του Mundobasket και ανάμεσα τους βρίσκεται ένας παίκτης της Εθνικής Ελλάδος.

Ένας σημαντικός τομέας του φετινού Mundobasket αποτέλεσαν οι νεαροί παίκτες, οι οποίοι φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με την απόδοση τους.

Η αμερικανική ιστοσελίδα HoopsHype παρουσίασε τους 10 καλύτερους νέους της φετινής διοργάνωσης και μέσα σε αυτή διακρίνεται και ένα ελληνικό όνομα.

Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, για τον οποίον ο Αλμπέρτο Ντε Ρόα έγραψε πως είναι ένας παίκτης που αξίζει να παρακολουθήσουμε τις επόμενες σεζόν. Ο Έλληνας παίκτης της Μπασκόνια είχε κάνει μια αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στις ΗΠΑ, εκεί όπου είχε πετύχει 14 πόντους.

Νούμερο 1 στη λίστα είναι ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις της Μπαρτσελόνα. Ο Λιθουανός γκαρντ έκανε εξαιρετικό τουρνουά και ήταν από τους κομβικούς παίκτες τόσο στο ματς με τις ΗΠΑ, όσο και στην γενικότερη καλή πορεία της Εθνικής του ομάδας.

Την υπόλοιπη λίστα συμπληρώνουν ο Φινλανδός, Μίρο Λιτλ, ο Βραζιλιάνος, Γκούι Σάντος, ο Ιρανός, Μοχάμαντ Αμίνι, ο Ιάπωνας γκαρντ, Γιούκι Καουαμούρα, Ζαν Μοντέρο της Δομινικανής Δημοκρατίας και τέλος ο και ο Πορτορικανός Τζορτζ Κόντιτ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ