Συγκινητικός Φερνάντεζ: «Ευχαριστώ τον κόουτς Μπλατ, είναι ο άγγελός μου»

Συγκινητικός Φερνάντεζ: «Ευχαριστώ τον κόουτς Μπλατ, είναι ο άγγελός μου»

Ο Καναδάς ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου μετά τη νίκη κόντρα στις ΗΠΑ και ο προπονητής της ομάδας, Ζόρντι Φερνάντεζ, «λύγισε» όταν μίλησε για τον Ντέιβιντ Μπλατ αποκαλώντας τον «άγγελο» του.

Ο Καναδάς ανέβηκε για πρώτη φορά σε σκαλί του βάθρου και ο προπονητής της ομάδας, Ζόρντι Φερνάντεζ, μίλησε για τον Ντέιβιντ Μπλατ που χαρακτήρισε ως «άγγελο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι περήφανος για τον Ντίλον Μπρουκς. Ηταν ο καλύτερος αμυντικός του τουρνουά και έκανε ένα εκπληκτικό επιθετικό παιχνίδι. Ο Σάι είναι ο MVP για μένα… Είναι το ξεκίνημα για κάτι μεγάλο που θα διαρκέσει. Όλοι δούλεψαν στο 100% από την πρώτη μέρα και δείξαμε την ταυτότητά μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και τους ευχαριστώ όλους μέσα στην ομάδα.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη γυναίκα μου και τον κόουτς Μπλατ (σ.σ. ήταν σύμβουλος της εθνικής Καναδά). Είναι σαν τον άγγελό μου, είναι πάντα δίπλα μου. Δουλέψαμε μαζί στο Κλίβελαντ από το 2014. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και επαφή. Ήξερα από πού έρχεται, είναι ένας από τους καλύτερους, η προσωπικότητά του, το πόσο έξυπνος είναι. Μετά το πρόβλημα υγείας του το ξέρετε όλοι, το πώς το αντιμετώπισε, τι έχει κάνει για μένα. Δεν υπάρχει άσχημη μέρα για εκείνον, έχει πάντα θετική ενέργεια και τους βοηθάει όλους. Τον ευχαριστώ πολύ που είναι εκεί όποτε τον χρειάζομαι.

Το μετάλλιο σημαίνει πολλά για τα παιδιά, για τον οργανισμό, για τη χώρα, για τους προπονητές, για όλους. Δεν ξέρεις τι σημαίνει, μέχρι να το καταφέρεις. Περνάς πολλά αυτό το διάστημα, με ήττες, με συναισθήματα. Όλες αυτές οι σχέσεις που δημιουργήσαμε θα μείνουν για πάντα. Αγαπώ αυτά τα παιδιά, θα τα έπαιρνα και τα 12 στις ομάδες μου από τώρα μέχρι το τέλος της καριέρας τους γιατί ήμουν μαζί τους για εβδομάδες και ξέρω καλά ποιοι είναι. Αυτό έχει σημασία για εμάς, για την ομάδα μας για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν να έρθουν, θα αποφασίσουμε όταν έρθει η ώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ