Πόποβιτς : «Νιώθω σαν την πρώτη μου χρονιά στο στρατιωτικό κέντρο Αεροπορίας»

Πόποβιτς : «Νιώθω σαν την πρώτη μου χρονιά στο στρατιωτικό κέντρο Αεροπορίας»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε για το δημιούργημα του ΝΒΑ στο Ορλάντο και για τα μέτρα ασφαλείας και έδωσε ακόμα μια μοναδική απάντηση.

Στις 31 Ιουλίου, στη Disney World του Ορλάντο, θα γίνει η επανέναρξη της δράσης στο NBA, με τη Λίγκα να έχει δημιουργήσει μια «φούσκα» προκειμένου να είναι ασφαλείς και τα, περίπου, 1500 άτομα που θα βρεθούν μέσα σε αυτήν.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες με τον προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς να λέει το εξής: «Μίλησα με πολλούς, μίλησα με τον Άνταμ Σίλβερ και είδα πολύ γρήγορα τι έχει κάνει, αυτός και το επιτελείο του για να δημιουργήσουν αυτό το μέρος. Πιστεύω πραγματικά και δεν το λέω απλά για να φανώ ως ένας… στρατιώτης του ΝΒΑ, έχω κάνει την κριτική μου όταν χρειάζεται, πως δεν υπάρχει κανένα πιο ασφαλές μέρος για μένα εκτός απ’ αυτό».

Τόνισε, επίσης, πως «ειδικά όταν είσαι 71 ετών, σκέφτηκα αν είναι εδώ που θέλω να περνάω μεγάλο μέρος του χρόνου μου; Κάνοντας αυτό; Κάτω από αυτές τις συνθήκες; Τις τελευταίες ημέρες νιώθω λες και περνάω την πρώτη μου χρονιά στο στρατιωτικό κέντρο στην Ακαδημία της Αεροπορίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ