Ντ’Αντόνι για Χάρντεν: «Ήταν σκουριασμένος για… 30 δεύτερα»

Ντ’Αντόνι για Χάρντεν: «Ήταν σκουριασμένος για… 30 δεύτερα»

Ο Μάικ Ντ'Αντόνι μίλησε για τον Τζέιμς Χάρντεν και την επιστροφή του στη δράση και απλά τον... αποθέωσε.

Ο Τζέιμς Χάρντεν εξέπληξε ευχάριστα το προπονητικό επιτελείο των Χιούστον Ρόκετς, βρισκόμενος σε εξαιρετική κατάσταση κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, που ήταν η πρώτη του από τότε που έφτασε στο «Walt Disney World Resort» του ΝΒΑ, πέντε ημέρες μετά την πτήση της ομάδας στο Ορλάντο της Φλόριντα.

«Φαινόταν καλός», δήλωσε ο προπονητής του, Μάικ Ντ’Αντόνι που συνέχισε: «Πιθανότατα ήταν σκουριασμένος για περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά επέστρεψε. Νόμιζα ότι έπρεπε να μπει ήρεμα και σταδιακά να ανεβάσει ρυθμούς, αλλά προπονείτο σκληρά πριν ακόμα έρθει στο Ορλάντο. Δεν είδα καμία διαφορά. Θα δούμε πώς θα είναι μετά από μία ημέρα και αν είναι πιασμένος θα προσαρμοστούμε ανάλογα, αλλά δείχνει μία χαρά».

Ο Χάρντεν, ο οποίος ανέφερε «μερικά οικογενειακά ζητήματα» ως τον λόγο της καθυστερημένης άφιξής του, είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που είχε παίξει 5 εναντίον 5 σε περισσότερο από ένα μήνα. Ο συμπαίκτης του, Μπεν ΜακΛεμορ είπε ότι ο Χάρντεν έμοιαζε με τον «ίδιο παλιό Τζέιμς» κατά τη διάρκεια του διπλού της ομάδας.

Ο Χάρντεν από την πλευρά του δήλωσε πως «όλος ο κόσμος ξέρει πως ό,τι και να γίνει λατρεύω να παίζω μπάσκετ. Είμαι ανταγωνιστικός, οπότε μπήκα από την αρχή δυνατά στην προπόνηση. Πιέσαμε ο ένας τον άλλο στην προπόνηση και έκανα και λίγο trash talking όπως συνήθως για να δώσω κίνητρο στους συμπαίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ